Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

datelinka, ja ti dám padafky, my sa náhodou ešte celkom držíme (((-: pozdrav drobca (; dnes bola jedna spolubývajuca opatrovať dvojročné , také zlaté dievčatko a prišla s nim nachvilku i na internát, také milé rozptýlenie sme tu mali (:

ďatelina

fíha, dobrá víla, nepostrehla som nejako zameranie tvojho štúdia, ale vyzerá to zaujímavo :-)
deti, ste vy ale padafky, berte si príklad z trojročného dieťaťa, nie a nie zaspať, akurát keď je najviac práce.... tak ja sa pomaly rozbieham, nech do rána stihnem aspoň poležať v postieľke. uf, to bude vstávanie, dúfam že aspoň slnko zasvieti...

dobra vila

Ja si pojdem este na chvilu citat a potom skusim zalahnut. Ojka, drz sa zajtra, poobede sa prid pochvalit, ako si dopadla.

dobra vila

ja si vymyslam temu tej diplomku, ale dnes sa k nej asi dopracujem. Ty sa asi ucis na test, to aby som ta nerozptylovala, ale si sikulka, iste sa ti to velmi dobre podari a odkial to viem? Lebo ta uz aj cez net poznam, nakolko ti to pali! :P

ojka

fuha, tak šumivé? a ako dlho to máš užívať? Tak držím palec, nech ti to prejde a nevracia sa.... a ešte cítiš tu nohu?