Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

ojka, my sme tiez v plnom prude, ale narozdiel od vas, nas zavalia kopou pisania :-/. Rozne poviedky, pribehy, komentare, recenzie... teraz som dostala zadanie na 24stranovu poviedku s rozhlasovou podobou (ani nevieme, co to, preboha, je a ako to ma riadne vyzerat :D ). Musim zacat, lebo mozno sa to nezda, ale nevyplodis to vsetko za den, ani za tyzden, za dva... :P.
Diplomovu temu by som si mala vymysliet...vsetky dobre sa vyfukli razom a z tych zvysnych ziadnu nechcem :(, tak rozmyslam, aku si vymysliet, aby som na nu aj materialy mala, lebo v tom je podstata. Mas nejaky navrh mimochodom?:DD

Denniska

Treba myslieť optimisticky v každej situácii;) Zvládneš to.

Ďakujem, to by som si priala i ja;)

No dnes som bola na tej preventivke, nadhodila som ta aj ten svoj problém s kŕčmi. Doktorka odporučila kúpiť si v lekárni šumivé magnézium, tak uvidím, či to pomôže:)

ojka

dakujem denniska (: aj ked nevidela by som to asi tak optimisticky, no uvidíme (;
ale tak verím, že to bude u teba v pohode, žiadne nehody, náhody, neporozumenia..... všetok bude oukej ....(;

Denniska

Ojka, to je pravda, len nech taká situácia nenastane hneď na začiatku, ale už ako trošilinku skúsenejšej šoférke:)

Takže to pekne zarezávaš, povinnosti nad povinnosťami. Držím palce na test:)

ojka

ahoj víla (: joooj, si nevieš ani predstaviť.... ja už natvrdo už riadne v škole frčím a zajtra už máme test....ešte ma čaká dosť vecí, čo si musím prejsť, a u vás ako? ešte sa len rozbiehate? (;

dobra vila

Ahoj ojka,
dlhsi vecer proti tvojej voli? Ako to...uz si robis nejake vecicky? Pomaly by som mala aj ja, uz sa to zacina kopit, chcem tomu predist.

ojka

Pekný večer vám
Denniska, s neprijemnou situaciou sa stretne snáď každý, ale netreba sa nechať tým zastrašiť (;
no škola, heh, dnes to bude ďalší dlhý večer, kto sa ku mne pridá s buntošením? síce, ale keby bolo na mne, tak už by som dávno spala (-:O

Denniska

Takže ty si taká sviatočná slečna řidička;)) Ja som zvedavá, ako ja dopadnem. Ale chcela by som aktívne jazdiť, len nech nemám nejakú negatívnu skúsenosť, lebo to väčšinou človeka nastraší a už ťažko prekoná ten prvotný strach.

A inak ako? Škola a frajer poslúchajú? ;))

ojka

nie, nie, ale tu kým by som prešla z intraku na aute do školy, tak to skôr aj peši prejdem ((((-: lebo keby som mala na všetkých 5 či 6 križovatkách chytiť červenu, tak to teda nie.... :D ale ja celkovo sa cítim bezpečnejšie nohami pevne na zemi (: