Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dobra víla, tak to vieš, učto knihy, to je hrúbka sama o sebe (((-: a hlavne také štandardy IFRS, to má aj cez tisíc strán (((-:
inko, ale nooooo, ja by som sa nahnevala, keby si sem nechodievala :D pekne nás tu len navštevuj dalej (; a všetko je v poriadku :D ach jaj, tie vaše orange-IP, s tými maš veru šarapatu dosť často ....
dennniska ahooj (: nooo, tak to si ma potešila, aspon jedna radostna sprava dnes (; som rada, že ti je už lepšie (:
kočky, jak ste začali nový školský/pracovný týždeň? (;

Denniska

Ahojte ludkovia:)

Ojka, tak noha je na tom zazracne lepsie, ale nechcem nic zakriknut. Musim si poklopat pod stol:) Uz s nou mozem zohnut a aj na dotyk je menej bolestiva:) Aspon jedno pozitivum:)

iinkognito

ojka, no je to asi plna verzia, kedze tlacit sa z toho da..ja nevieem
nic som nevystrajala, len tie orangeovske IPcky, ved vies
ani som nemala ake pravidla porusit, kedze prispievam uz len sem- do nespacskej temy
inak mimule som rozmyslalanad tym,preco sa vam sem pcham :D ja spinkavam ako babo, teda v poslednom case sa mi tazko zaspava, ale nevydrzala by som halabusit do druhej tretej ako vy :)

ojka

ahoj inko (: no však skus si stiahnuť tu priručku teda.... a to máte už normálnu verziu? či tu školsku? lebo školská verzia ti nedovolí napr. tlačiť dokumenty ako normálna verzia ale väčšinu z nich ti to preškrtne (;
ejha, ty takto porušuješ pravidlá? no pekne, pekne,... pozor, pozor, čo si vyvádzala? (;

iinkognito

ahoj ojka, dakujem pekne :) uz som tu vecer nebola, hned ako som sem napisala, som vypla pocitac...a aj som sa divila ze mi chcelo odoslat prispevok... zobrazuje sa mi aj ten ramcek, kam piseme text a pri odosielani mi stale napise, ze som porusovala pravidla :D no vcera vynimocne som asi neporusila, heeh...teraz pisem od frajera....dakujem este raz
no nedala som sa na ucto, teda dala, ale iba mierne, neprehanam to :) slubila som drahemu, ze mu obcas co to zauctujem, aby si nemusel kvoli par uctovnym pripadom hladat a platit tetu uctovnicku
on chce tu pohodu, ale neviem ci to nie je zbytocne pre jednoduche uctovnictvo, podla mna ano :D