Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahojte, tak ako sa mate dnes, ja mam dnes moje uzasne volno, ...
nuž dievčence, už sa "chvalim", že ako to dnes s testom dopadlo.... po nadiktovaní otazok som si vydýchla, že yes, to som predsa čítala, to budem vedieť, nuž ale v polovici vypracovavania vyučujuca zavelila, že nech to pozbierame, že aj tak väčšina nič nevie a nepíše, takže tak (((-:
ale držím sa dnešného hesla: KEEP SMILING ((-: čiže za nulu to nebude (:
(: tak sa dobre vybuvaj a nech sa ti niečo pekné sníva, datelinka (:
ja som mala už skôr sprchu, aby mi preschli vlasy. a teraz už fakt idem do postele, ešteže som dostatočne výrečná, to ma vždy zachráni :-)))
dobrú noc a príjemnú, pokojnú stredu všetkým nám :-)
06. 10. Svetový deň úsmevu
skúsme sa dnes viac usmievať, alebo vyčarovať niekomu úsmev na tvári (; úsmev lieči a možno nám to pomôže dnes "prežiť" v škole a v práci (čo by sa hodilo asi
vždy s úsmevom (:
bláznivá práca, bláznivá škola, bláznivá jeseň (: tak ťa teda šup šup pošlem dať si príjemnú teplunku sprchu, potom šup šup do postele a oddychnuť si, lebo zajtra nastane ďalší blázninec (;
no, nie celkom rozbieham, ale za iných okolností by som nenechávala veci na poslednú chvíľu. dnes bol v práci blázinec, bolo treba milión vecí, do toho zbytočne rozvláčna porada, chystanie podkladov, práca na projekte, teraz prezentácia, zháňanie info....uuuu, psychiatria!!! ale pôjdem zaraz do postele, akoby toho nebolo málo, prišli "moje" dni a mučivé útrapy (bolesť podbruška) :-))
www.youtube.com
Apocalyptica Feat. Lauri Ylönen and Ville Valo - Bittersweet
datelinka, krásne slová,... mať doma dieťa, to je určite poklad (:
a čo máš teda ešte teraz v noci na pracičke, ked sa ešte len rozbiehaš? (;
áno, uznávam, rozptýlenie to poskytuje :-)))) a teraz som až príliš rozptýlená :-)) ale nemenila by som. s deťmi je to tak, že keď sa narodí, myslíš si, že ho ľúbiš najviac na svete, ako si ešte nikdy neľúbila, lebo je to nežné, ľúbezné, bezbranné stvorenie, váš plod. ale to nie je maximum lásky, ona totiž s rastom dieťatka ešte narastá a silnie, s jeho úsmevmi, stiskom rúčky, objatím, slovami - ľúbim ťa, mami ...