Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobra víla, fuha kauza malinovej, to by ma ani v pate nenapadlo, že aj taká tema môže byť. Ak sa smiem spýtať, na aku školu ty chodíš? niekedy to je s temami vážne ťažko. Ja toho roku veľmi ľutujem našich bakalarov, lebo podla nového nariadenia v našom odbore im môžu vypisovať témy len doktorandi. Na jedného ich tak pripadá cca 12 bakalárov a všetky ich vypísané témy sa musia týkať dizertačiek, čo píšu doktorandi. Podla mna je ta náročnosť dosť veľká oproti minulým rokom, tak ani si nechcem predstaviť, čo vymyslia na nás, ked o nejaký mesiac budeme mať vypísané témy i my...
Datelinka -teraz som si vsimla tvoj prispevok s nespavym 3-rocnym dietatkom, vidis to, este aj on ma predci :D. Ale protestujem, lebo isto ma poobednajsi spanok :DD.
Ozaj, poculi ste o takom niecom, ze poobednajsi spanok je hodny dvojnasobku? Napriklad ked si lahnete a spite dve hodky poobede, tak by sa to malo vyrovnat 4-rom hodinam :-O. A to plati najma pre spanok, pred 12tou hodinou v noci, cize nielen neskorsi poobednajsi.
Mimochodom, datelinka, ani som nevedela, ze tvoj syncek ma 3 roky, tipovala som viac, asi tak 5, nikdy som vlastne nevedela, kolko ma, ake zlateeee, jooj.
Kazdopadne by som z tej bakalarky pouzila co najmenej, pretoze iste na tu su aj nejake kriteria. Nieco by som z nej musela pouzit, lebo by som to opatovne potrebovala tam zaradit, jednalo by sa o tu temu, iba rozsirenu. Takze povedzme z 50tich stran by 1/5 muselo byt cosi podobne. LENZE moja tema bola tak nestatna, ze na nu NEEXISTUJE ziaden material, vsetko som ziskavala vlastnym pozorovanim, trapenim, pretoze to boli vnutropodnikove informacie a neboli moc ustretovi. Ved kto si najde cas na studentku s jej bakalarskou pracou, aby jej poskytli nejake infosky :-/. Horko-tazko som si to vybojovala a teraz by ma cakalo to iste, iba v inych okresoch?? DOVI...ale ved ked nic ine nie je??? Budem rada, ak sa mi vobec nejaku podari zapisat, max si potom zmenim...mne je jedno, aj ked dostanem E, len nech mi to v piataku daju...mne je ta znamka fakt ukradnuta :-/.
Pamatam sa, ze kamoska mala napriklad kauzu Malinovej v mediach a vsetky zdroje mala z netu, je tam toho kopa, vlastne to ani nerozoberala, nemala pisat svoj nazor, iba postoj medii, takze sa s tym natrapila minimum... velmi zalezi, co sa ti podari vychytit...velmi, velmi, ale to vies asi aj ty :P
dobra vila, tak to nemám ani poňatia, ako to funguje.... podla mna by si mohla pokračovať, resp. viac rozviesť svoju bakalarsku pracu, ale no neviem ako by ti to uznali, a aj ked sa to do systemu nahadzuje, či ti to zhodu nevyhodí..... možno keby si nejaké veci z nej vyhodila a uberala sa ďalším smerom a vychodisko by bola ta tvoja bakalarka.... ja by som tiež rada pokračovala v svojej bakalarke, ale na škole študujem už iný odbor, tak sa to nedá.... /-:
Ani nie :(. Dnes som bola za jednou skolitelkou, ale zevraj ma u seba uz vela ludi :((. Sla som za nou, lebo k nej by aj zapadla tema, ktoru som chcela, tak som bola neuveritelne sklamana, pretoze vsetky dobre temy sa vyfukli, a nie z mojej chyby som sa nevedela prihlasit, ale preto, lebo mi neslo odsuhlasit, chyba systemu. Co mam z toho, ze teraz uz mozem, ked tam zostali temy, do ktorych by som vedela max okrajovo zabrdnut?? Ani nechapem, komu ich vytvorili, necudo, ze tam este stale su, aj ostatu, podla mna...tak chcem skusit rozsirit svoju bakalarsku, ale nemam ponatia, ci sa to da a ake su na to kriteria...to asi netusis, ze?:D
dobra vila (: jo, jo, ešte nevím vysledok (; necham sa "milo" prekvapiť....
a čo tá tvoja diplomovková tema? pokročili sme nejak? (;
Jaaa, uz vidim...este nevies vysledok, takze nic :D.
lleilla, budes hospitalizovana? Co sa deje? Neviem, ci si to pisala, ale vacsinou nestiham prejst vsetky prispevky, tak iba tak narychlo prefiltrujem...alebo o tom mozno nechces hovorit, kazdopadne, nech ti to dobre dopadne!
Ojka, ako test?????
lleilluška, ahoj (: jooooj, a to je s tym krkom až tak zlé na hospitalizáciu? či je v tom aj niečo iné? /-: dúfam, že nakoniec teda všetko dobra dopadne... a ako tam dlho budeš? či to ešte asi sama nevieš, že? budem na teba silno myslieť, ked budeš vedieť niečo nového a budeš sa môcť ozvať, tak si ťa rada prečítam .... a dúfam, že len s dobrými správami.
no a čo sa týka toho môjho "excelentného" vysledku, no necham sa prekvapiť... ale prijmem ten vysledok s čistym svedomím, lebo viem, že som to vedela, len som jaksi nestíhala (-:O
ojka,neboj,dobre to este aj bude,budes milo prekvapena z vysledku :O)
ja len kratke info-dnes idem domov,zajtra hospitalizacia,myslite na mna,ja som nikdy nebola pacient,ale vsetko zle je na nieco dobre,mozno si potrebujem vyskusat aj druhu stranu,ved vsetko ma svoj zmysel,ze?majte sa pekne papa