Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Denniska

Tak ten debilníček by sa aj mne veru hodil:)) Samozrejme, kúpim si to magnézium, lebo kŕče i keď nie sú už tak časté, občas nejaký ukrutný príde.

Tak ja mám poriadne silné dioptrie. Nosím - 6,5. Preto pri mojich dioptriách si šošovky veľmi veľmi chválim. Ono je to len o zvyku, určite by si si zvykla:)

ojka

denniska, ja by som si mala zaviesť asi nejaký debilníček, lebo tiež mi toho veľa víri hlavou a často sa bojím, že či som na niečo nezabudla (-:O
aaa, takže aj ty si nebezpečne inteligentná (; a kolkatky máš? silne? ja neviem, či by som si vedela na čočky zvyknuť....
nooo, ale som rada, že končatina sa má už lepšie, i ked, asi by nebolo na škodu, kupiť si ich aspon takto do zasoby (;

Denniska

Ojka, popravde, ešte som si ich nebola kúpiť. Poslednú dobu mám toho toľko, že na seba samú akosi zabúdam:)

Inak, keď si včera začala o tých očiach, tak ja nosím okuliare. Ale nosím ich veľmi málo, nakoľko hneď ráno nasadzujem šošovky a vykladám si ich až večer:) Na šošovky nedám dopustiť, perfektný vynález:))

ojka

ahoj datelinka, veru katalinku som tu dlho nevidela,... i ked pred pár týždnami tu bola na nejaku minutku, ked písala, že chlapi išli do kina, ale tak neviem teraz nič.... potešila by som sa, keby sa prišla ukazať.... aj darika tu veľmi dlho nebola, asi odvtedy jak sa vratila na slovensko.... snáď sa maju kočky dobre a len nemaju čas sem isť.... hm, a teraz zasa myslím pod chvílou na lleillu, snáď su tam na ňu dobrí.... (:
denniska, a čo tá tvoja končatina? tie "šumienky" pomahaju? (;

ojka

no už aj u nás slniečko pekne svieti.... dnes bude tiež plný deň, aspoň u mňa.... treba trochu aj na čerstvý vzduch vybehnúť, kým to zubaté slniečko spolupracuje (:

Denniska

Ahoj ojka:)) K nám už slniečko dorazilo, vyzerá to na krásny deň. Čo sa počasia týka:)) Aké aktivity? Sama neviem, asi poriadiť domácnosť..a čo potom sa ešte uvidí:)

ojka

ahoj denniska, lost (: no ku nám to slniečko ešte nejak nedošlo, ale verím, že sa to čoskoro zmení k lepšiemu, ... nech sa mi s tou handrou behá po dome veselšie (: vy máte v pláne aké "aktivity"? (: