Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
www.youtube.com
Scorpions- Dust In The Wind
ach, spomienky na pár rokov dozadu (:
Shaulinka, nevadí, spamuj (; veľmi rada ťa tu vídím.... ehm, si rada že celé forum nezaniklo, či táto tema? :D a ty máš nože aké plany na víkend? ejha, zlé obdobie.... preč s takým, nejak sa to na nás lepí v poslednej dobe.....
my ideme zajtra dláviť kapustičku, ej, už sa teším, mňam, mňam (-:O
denniska, však ja chápem,.... nie stále je len dobre,to vie každá z nás... Fíha, len druhá jazda? neviem prečo, ale myslela som si že už aspon taká štvrtá (-:O Ja ked som chodila na autoškolu, tak bývali samizda niektoré jazdy aj cez víkend,... ale tie som zasa ja nemávala :D
Ojka, ďakujem za dôveru, ale musím sa s tým predovšetkým vysporiadať ja sama:)
No vzhľadom na to, že to bola moja vôbec druhá jazda, to bolo fajn. Už aj práca so spojkou vcelku dobrá, len si musím zvyknúť, že brzda reaguje príliš vysoko a tak musím brzdiť jemnejšie, lebo keď som záverečne ubrzdila auto, skoro nám urvalo hlavy :))
Teraz cez víkend nemám naplánovanú jazdu, čo je škoda, hneď by som si dala jazdy na víkendy, no táto autoškola víkendovky neponúka. A aký plán. Som absolútne bez plánu, uvidím, ako sa vyvinie situácia:) Ale hlavne, nech si človek oddýchne:))
Veru, krásne gesto:) Deppa mám veľmi rada, pán herec:)
ježíííš, ja spamujem :D
ojka: nemala som čas sem chodiť... prežívam zlé obdobie, ale tak, čo... a vy? Ako sa mávate? Som rada, že toto fórum nezaniklo :-D
ojka: nemala som čas sem chodiť... prežívam zlé obdobie, ale tak, čo... a vy? Ako sa mávate? Som rada, že toto fórum nezaniklo :-D
dievčatá, tak takto sa plnia sny : www.aktuality.sk akože veľmi krásne gesto,....také milé mi to prišlo (:
denniska (: keby si si to rozmyslela, tak dobre vieš, že by som si to rada vypočula.... ale tak som veľmi rada, že tie jazdy ti idu fajn... aj teraz cez víkend máš? alebo máš nejaké iné plány? má byť krásne slniečkovské počasie, človek si oddychne od toho pracovného tyždňa (:
Ahojte:)
Ojka, ale to radšej nestojí za reč:-/...A ako sa jazdilo? Vcelku úspešne, mala som z jazdy veľmi dobrý pocit. Išla som trasou, ktorú poznám, takže o to lepšie:)
Na spríjemnenie piatkového večera:)
ahoj shaulinka ((((-: ty nezbednica, skôr som pozerala po michalkách ale ani tie neboli (: na lysohlávky a všeliaku inu opojnu "burinku" máme v dedinke iných expertikov (-:O teba som tu dlho nevidela, kade sa tulaš, ako prežívaš tieto dni? (:
dobra víla, beriem ťa za slovo, ja mám horúci kupeľ za sebou, už som len vaša :D
Baby, hned som u vas... poklabosime... ale je piatok, takze sa stavim, ze presne dnes sa vselikade roztrusite...pridem neskor, akonahle vsetko dokoncim, umyjem sa atd :)