Prečo ešte nespíte?

ddatelinka

ojka, ja si tiež myslím, že kvôli štvrťke sa ti neoplatí meniť sklá. teraz, keď ti bude treba pol alebo trištvrte to už bude iné. :-)))

ddatelinka

denniska, však uvidíš, čo ti napíšu. pre policajtov to nie je také jednoznačné :-)) samozrejme, vodičák ti dajú, len som zvedavá na tú formulku :-))
ja mám samé "dobré" zážitky s policajtami :-)) teda, povedala by som, úsmevné.

Denniska

Ojka, veru zvláštny prístup očnej :)

Datelinka, ahoj. Teba som ešte nemala tú možnosť spoznať:)
No pri potvrdení, ktoré je potrebné na vodičák, mi lekárka uviedla text, že som schopná viesť motorové vozidlo s korekciou kontaktné šošovky a okuliare:))

ddatelinka

denniska, napíšu ti do vodičáku "okuliare nutné" a ty ich nikdy nebudeš mať na nose :-))
ojka, čo to robíte? idete kvasiť? mňamky, ja zbožňujem kysané zelí.
áno, leila spomínala čosi s hospitalizáciou. verím že nič vážne a že je ok.

ojka

denniska, no v porovnaní s tebou si trúfam povedať že mám "len" 1,25 ale cítim, že by som potrebovala silnejšie.... len naposledy ked som bola u očnej, tak mi povedala, že kvoli O,25 čo sa mi posunulo sa mi neoplati tolko platiť a davať robiť nové..... hm, takže v najbližšej dobe navštívim asi inú očnú (((-: ja by som si teraz šošovky nemohla dlšiu dobu dať, lebo ma cez leto riadne opalilo a vidno mi na tvari opalený bočný rámik :D tak ma opalilo tak trošku na debilka (-:O

Denniska

Ojka a akéže dioptrie nosíš ty? Ono ľudia sa vyjadrujú tak, že mi okuliare pristanú, len ja som už tak zvyknutá na "holú" tvár, že s okuliarmi behám málo:) Inak mám taký tmavší rám - tiež by som ho nazvala imidžovým:)

Tak teraz som dlho dlho žiaden kŕč nemala, ale predminulú noc ma jeden nepríjemný chytil. Ale také dva týždne bol kľud:)

ojka

fuha, kam sa hrabem s tými svojimi (: ale určite by ti podla mna i okuliare pristali .... vlastne, oni by pristali každému, len treba násť ten správny tvar... ku nám na školu chodí jeden mládenec, čo si dal urobiť okuliare čisto len z imidžu... zaramované má čisté sklá.... ((((-:
a to ťa tie krče často chytaju?