Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, myslel si tu pesničku s Bocellim? ja by som ju dokazala počúvať aj hodinu stále dokola (-:O
a menší prehľad udalostí :
9. 10. Svetový deň zraku
takže srdenka moje, všetci máme očká v poriadku? sem tam treba na preventívku (: tak ma napadlo, koľkí z vás nosia okuliare či šošovky? (: mne dnes kamarat povedal, že s nimi vyzerám nebezpečne inteligentne, som sa teda riadne pobavila ((((-:
a ešteeee:
9. 10. 2010 je 70. výročie narodenia Johna Lenonna (: Dobrý spevák z legendárnej kapely ... www.youtube.com , takže tu ma napadá otazočka, máte radi Beatles? (:
www.youtube.com
perfektné, krásne hlasy (: Zavrieť oči, počúvať a nechať sa unášať.... tri, dva, jedna,... teraz (:
podpňovky, michalky, alebo ešte sa im u nás hovorí václavky (:
ach, tak datelinka nám prala? (((-: dufam, že všetky pracovné tvorivé činnosti si dala už bokom (; a radšej pôjdem popracovať na predlžení spánkového režimu :D
ojka, trikrát hádaj. stavím sa, že jednu z činností uhádneš hneď na prvýkrát :-))) a idem trochu popracovať. už som teraz spala cca polhodku, tak sa dá.
u vás sa zbierajú michalky? dnes by sa mali volať brigitky :-)) u nás sú to stále podpňovky :-))
datelinka (: nooo, čo ja viem... snáď v tej kupelni len nezaspala .... a ty čo teraz porabaš?
ojka, tak kam zmizla dobrá víla? obávala sa, že tu nik nebude a napokon tu práve jej nieto :-)
zdravím shaulu :-)