Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahojte kočky (:
ja bych vám dala dláviť kapustu a cez deň venovať sa jesenným prácam na záhrade a spinkali by ste ako bábo (: mňa to včera nejak zložilo, ale konečne som spala viac ako 4 hodinky :D
nooo, a dnes to vyzerá na ďalší slniečkovský deň (: bude krásne... ale ked si pomyslím, čo ma zasa všetko čaká, uff.... (-:O
A ja tu opäť raz ponocujem:)
Ojka
-proti
-za.
:-)) Musím byť stručná, ak sa mám poponáhľať do postele :-)
10. 10. Svetový deň proti trestu smrti
čo hovoríte na trest smrti?
10. 10. Svetový deň duševného zdravia- mentálne postihnutých
zvyknete si kupovať nezabudky? (:
och, to nie je fér, prave som sa dozvedela, že nam vypli kurenie na intrakoch, zasa tam budem chodiť stuhnuta a studená jak cencúl...... fňuk....
jajka, že? tak takéto predstavenie, to musí stáť za to (: a dosť divákov to malo... ale tak, tomuto by sa dalo tiež hovoriť umenie....
ojka - wau, paráda :)
www.youtube.com
hra so svetlom,.... bodaj ťa, dobre to vyzerá,... (:
a vy ste ako presobotovali dnešný den? (;
ahojte (:
nooo, tak datelinka, daj nejaku tu policajnu zabavnu prihodu (-:O prosíííím,... no ano, dlavili sme kapustičku do sudka (: mnam mňam.... jaj, dnes bol dosť ulietaný den, už teraz viem, že sa mi bude dobre spinkať, teda snáď...
denniska, no čo sa týka tej očnej, to bolo cca 3-4 roky dozadu, tak ktovie ako su na tom moje kukadla teraz (:
tak, ako to dnes ide? (: