Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lleilla

Jeden z najoceňovanejších filmov roka získal Cenu za réžiu na MFF Cannes 2007. Skutočný príbeh mladého úspešného muža, šéfredaktora časopisu Elle a otca dvoch detí, ktorý po náhlej mozgovej príhode ochrnie na celé telo s výnimkou jedného očného viečka. Jedno mrknutie znamená áno, dve nie - tento jediný spôsob komunikácie zostal Jean-Dominiquesovi, ktorý sa pomocou zvláštnej metódy rozhodne nadiktovať román.

...tak ale to nie na skodu do niecoho takeho vitaminkoveho hryzkat :P

ojka

som nevidela (-:O to nejaky psychologicky film? drama? komedia? noooo, tak ja som schopna hocikedy na počkanie len tak z chuti zjest uhoku, papriky, ci paradajky ci inu zeleninu, či ovocninu ((((-:

ojka

čo pekného si pozerala? (: ja si len tak bludim po nete, sem tam niečo upracem v izbe a prave som dostala neodolateľnu chuť na uhorku :D

ojka

no dobre, tak dáme už aj kalendárik na piatok (:
3. 12. Medzinárodný deň osôb s postihnutím (OSN)
3. 12. Sviatok sv. Františka Xaverského (kňaza a misionára), patróna diela šírenia viery (misionárov). Je patrónom Japonska, Indie; misií, misionárov i dokonca námorníkov (:
Pred 192 rokmi sa stal Ilinois 21. štátom USA. 42 rokov má už am. herec Brendan Fraser (známy hlavne svojimi "múmiovitými" filmami), 40 má franc. futbalista a manžel Adriany Sklenaříkovej Christian Karembeu. Ozaj a ešte Ozzy Osbourne má dnes už 62 rokov.
(: buntošíme ešte?