Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

novy rok... no mozno, ale vydrzi to tak den? :D alebo pol dna :D

alebo si dam ze ziadne si nedam :D

alebo mam tu jedno... ze kazdy den v roku vstanem, minimalne do dalsieho silvestra :)

dava si ich niekto? :)

ojka

veru, už sa to blíži (: ale cez vianoce by si mal človek skôr oddychnuť ako sa uponáhlat za nejakými povinnostami, aspon nachvilku zastaviť, v pokoji oddychovať.... lebo fakt, ten frmol okolo všetkého, to dá človekovi zabrať....
a čo nový rok, dávate si nejaké predsavzatia? (:

ojka

datelinka, to mávate ku koncu roka taký frmol a viac práce? /-: dúfam teda, že ti to pôjde šikovne od ruky a budeš mať viac toho času oslobodeného od pracovných povinností....
lost, už len 2 týždne a čo potom? (:

lost

ojka, nieco na tom bude :)
sranda ze vacsinou robim vsetko preto aby som to dosiahol :D
obcas sice miniem viac energie ako ziskam ked ten ciel dosiahnem...
to je ako keby som chytal zajaca 20 hodin.. avsak jeho maso mi dalo energiu len na 10 hodin..
ale ten pocit "DOSTAL JSEM TE" :D:D:D

ddatelinka

ojka, pravda je taká, že kvôli (či vďaka) práci vôbec nestíham domáce práce :-( Akurát vždy zotriem dlážku a polejem kvetiny, na viac sa nezmôžem. Vždy na konci roka je to veľmi kruté. Vianočnú atmosféru si môžem dovoliť tak od 24. decembra.

ojka

ty máš teda chute (((-: no ja neviem, kde si sa takému priučil, ale tak vieš, hovorí sa, že človek túži väčšinou po tom, čo nemá, alebo čo je ťažšie dosiahnuteľné (; takže možno aj tým to bude :D