Prečo ešte nespíte?

lost

A nenavidim tie ich "triky" ze na obrazku to vyzera uzastne ale v realite je to ako keby to nejaka krava alebo byk prezuvali a vypluli priamo na tanier :D

Je to sice pohodlne a relativne lacne straovanie.. ale tak je to samovrazda zaroven :D

lost

Ryza este nie je na ceste :)
Este som tuto neskusil ani uvarit, este caka na to :D
Ale ak sa podari a bude to chutne tak vymyslim nejaky import ryze na takeveto domaci zvykani :)
ten McDonald.. no ja som si vzdy zasiel tam pred skolou (1x tyzdenne) a potom ked som len tak isiel do BA..
potom som migroval na KFC, lebo mali chutnejsie a pikantnejsie maso..
ale aj to ma casom prestalo bavit :)
ono v auguste a cez letne leto.. alebo prazdniny som tam bol asi 1 az 2 x denne.. a potom uz fakt stacilo :D

teraz radsej ficim na rybach :D

dobra vila

Lost, v KN nie je mekáč, takze ja ked vidim Mc Donald, tak by som najradsej požrala vsetko co je v nom :D. Najma Big Mac, mnam mnam :D. Kaloricka bomba a mastne nie je iba jedlo ale aj cena, "yuch" :DD. Zostanme radsej pri tej zdravej ryzi...ozaj, uz je na ceste?:P

ojka

ahojte
Denniska, to máš ešte v pohode, ja som robila autoškolu až 5 mesiacov (; tak potom držím palce na záverečných testoch, a kedy máte teda skúšku?
Ja mám darčeky tak z časti nakúpené, ale ešte niečo chýba.... to už nejak doženiem. a čo sa týka silvestra, tak toho najradšej doma trávievam.... von ma to vôbec neláka (; a čo ty a silvester? aké plany?

Denniska

Ahojte vespolek. Mam sa vcelku fajn, taka zlata stredna cesta:)

Co sa jazdenia tyka, tak uz mam pomaly dojazdene a cakaju ma zaverecne skusky. Tak som zvedava:) Inak ked si to tak vezmem, ten kurz trva akosi pridlho. Od zaciatku septembra az do konca decembra...

Darceky nakupene nemam, absolutne neviem ani komu čo kupim. Toto sa mi stalo prvy krat, ze nemam predstavu o vianocnych daroch:)

Vy ste na tom ako? Nakupene? A co Silvester? Ako ho planujete oslavit?:)

ojka

ejha, to si pán minister celkom zobral k srdcu :D
inak, ked bola reč o tej pizzi, akurat som šla do kuchyne a čo sa tam nedeje? sestra s priatelom a robia si pizzu do truby :D