Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

nyky20

tak to je super že sa nebojí : )

Ja si pametám že sme tiež z ČR pašovali rozne zvieratá ked to ešte ani povolené nebolo : ) A vždy celú cestu prespali a na hraniciach začali škrábat, ... : D

nyky20

A čo páčilo sa ti kolo Ružomberka a Kralovian?? : ) Ja to tam mám strašne rada : )

A mala by som poznat nejakého? : D Nie nepoznám.

No už len 2 hodky a si doma : )

lost

Zo zaciatku sa ale prebral na kazde otvorenie dveri, ale teraz uz ovela menej :)
len to este nechcem zakryknut :D
ale co.... ved je to silny chlapec :)
vydrzi... :)

lost

Prave sme odisli zo Ziliny :)

No ako som si myslel ze psik bude mat problem, ze bude nervozny a agresivny a stekat alebo ine zle veci robit. Uz som aj rozmyslal nad tym ze si objednam cele kupe ale nebolo ani jedno volne uz. A on takto milo prekvapi (ale este 40% cesty pred nami :)) )

Ale on je nejaky flegmatik alebo co :D
Z prepravky nevysiel zatial, 70% casi spi a 20% casy sa hra s hrackou a mne venuje 10% :D ale nechcem ho velmi dlho drzat hore bez spanku, aby mu ta cesta co najskor ubehla :)

Neviem preco ale vzdy ked pozera sa mi zda ze sa usmieva :)))))

Tusim to jedno plemeno (westik, alebo maltezak ci nieco ine ?) ma tak konstruovanu lebku, ze to vyzera ako keby sa neustale usmieval :)

Som zvedavy ci aj tuto noc prebuntosi :D Ale nejak som si myslel ze to bude jednoduchsie :) mozno mu len nechutil hotel :D ale asi mal velke stresy ze presiel do uplne ineho prostredia.. Považská Bystrica 274/399 km za nami :)