Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
NO však chuda musí si trošku pobehať mimo terárka.Však nech má aj ona vianoce : D
No myslím, že som ti to už písala : ) Narodila sa v lete 2009 a má ale 4 - 5 cm : )
No už sa ti to kráti: ) čo nové?? psík neožil??
No trvalo mi kým som vyriešila skratku BAZAKE : D No tak to neviem ale mne sa páčilo cestovať dlho.: D Ale viem , že do ČR sme chodili vlakom čo stál len v Kútoch, Brne, Českej Trebovej a Pardubiciach.
No mne sa práve korytnačka pustila do vianočnej výzdoby na stolíku : D
wow, tak to je dost teda :)
ja povacsine nie som vo vlaku viac ako 30 minut, teda obcas hodinu ak ide pomaly :)
chcelo by to tie japonske vlaky co idu 500kmh alebo aspon tie z francuzska TGV :))
A to nechodia vlaky nektore len za BAZAKE ?
Ze zacinaju v BA zastavia len v Ziline a potom v Kosiciach a naspat tak isto ?
Alebo som mohol ist osobakom :) nech si to vychutnam dva krat dlhsie :D
No je sila zvyku. Ja som vo vlaku strávila nekonečne veľa hodín. A mám ním precestované pomaly celé Slovensko a česko. Ja som nemala problém isť na otočku do Prahy do zoo a naspat : )
jaj takze z KE nie z TT :)
este stale 2 hodiny ... ten cas sa snad zastavil.. asi musim vypnut notebook zas lebo tu to ide pomaly :D aj baterka sa uz mina...
fuu, inac to ti studenti co cestuju napriec cele SR musia mat ine nervy a vydrz alebo trpezlivost posediet na tak malom priesotre tak dlho :)
Teraz ma napadlo písala som sem niekedy , že bývam niekde pri TT ?? : D ak bývam v nejakých Košiciach tak v TT nepoznámn nikoho nie natož zvelolekára : )
No my so psami chodíme jednému na dedinu a vyzerá byt celkom dobrý, ale tak nejako zhodnotit to neviem. A s korytnačkou som ešte nikde nebola a dúfam že ani nebudem musiet : )
To sa chce hrat : D
No spominala si ze mas labradora tak som si domyslel ze poznas aj veterinarov a tak :)
Ale vedla :D
jak taka jedla :D
(raz som hladal, aj to mam zabookmarkovane, len som skusal ci niekto vie tiez nieco :) )
tusim tam boli take hory doly kopce vrchy a tak...
nie som si na 100% isty lebo juzne svieti slnko prilis silno na to aby som tam pozeral :) ale zatial je vsetko zasnezene :)
jj presne 2 hod :)
Inac nevie niekto nahodou co znamena ked si pes lahne na chrbat a ako keby cakal kedy ho posteklim na hrudi a krku, pritom ako keby boxuje s labkami a ked sa ku nemu priblizim tak ma chmatne za ruku a pokuse (ale nie silno, uplne jemne a potom pusti) .. toto vyrdzal robit v noci tak pol hodinu asi :D