Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

jazdilo sa tak dobre ako nikdy :)
ale hej, auta sa smykali :D
ale tak instroktor ma stale spomaloval, tak som sa smykal asi len 1 - 2 x :)
rano sa pozeram ze hmm cetrsvy sneh, to tu este nebolo :D
no uz mam polovicu za sebou :) +-
ale manual sa mi stale nepaci :D

nyky20

Lost
Ako sa ti jazdilo ?? Trošku nám nasnežilo. Som dnes sledovala autá ako sa pekne šmýkajú na kruháči...

lost

dobra vila, jj to som pisal :)
ono nikdy som nebol na dovolenke aby som to porovnaval, ale zopar ludi mi hovorilo ze vdaka tomu ze je v nemecku vysoka konurencia (alebo aj v rakusku) tak nemaju problem ist velmi nizko s cenami..

raz som si porovnaval jeden nahodne vybrany zajazd, totozny hotel a tusim ze aj termin (minimalne ten isty tyzden) a SR to malo ze +30%

napr expedia.de to je taky len vyhladavac na nemecke cestovky (ale lieta sa aj z Wien, len je to vzdy o asi sto eur a viac drahsie..) potom aj na expedia.at su tusim tie rakuske (tipujem kedze .at )

Ale raz som uz videl aj na nejakej ceskej stranke presne to iste co je Expedia, tj len "google" na cestovky, nieco ako tie letenky, ze system vyhlada najlacnejsiu variantu.. Cenovo to tam bolo tusim rovnake alebo minimalne vyssie ako na nemeckych, lebo taketo vyhladavace BY nemali zvysovat ceny, lebo uz maju odmeny vo forme percent z predaja, zisku z tej cestovky..

Mozno aj na SR existuje nejaky vyhladavac, len neviem o nom zatial..

Ono je to asi take ze obcas clovek chyti super vyhodnu dovolenku, ale neviem presne ako na to :)

A ci si objednat vsetko sam alebo nie.. No to neviem osobne, ale pocul som ze tie cestovky maju iste akcie v hoteloch, lebo im v podstate zabezpecuju klientov a tak im hotel moze dat zlavy atd.. Len dva krat som to porovnaval, nahodne ponuky a tie dovolenky z cestoviek (ale nemeckych) boli lacnejsie ako keby som si to mal sam poskladat :)

tak ale ak by som si mal zobrat dovolenku, napr mimo EU, (asi aj mimo severjnej afriky) tak by som nevahal a mozno isiel z nemecka alebo skor z viedne cez nemecku cestovku :)
ale ak len niekde blizko, napr europa, alebo ten egypt (no relativne blizko :D ) tak to netusim ako bysom urobil, mozno nejak porovnat ceny DE - AT - SK .. lenze neviem si predstavit ake by to oblo, napr ze idem do IT a pojdem cez DE :) ale ak by sa letelo z Viedne napr, tak mozno by sa to oplatilo .. :)

jajka001_, no jo take male miminko :))
no neviem, ale na jazdy v autoskole.. ako on by nemal problem prelezat cele 1,5 hod na mne, lenze asi by to vadilo instruktorom :D potom jedine ze na zadnom sedadle v prepravke :)
Ale dnes to vydrzal takmer dve hod sam doma :) predtym ako som odccadzal tak spal, no neviem kedy sa prebudil a co si asi pomyslel...

dobra vila

Lost - neviem, ci sa mi to mari, ale ty si raz pisal, ze chodit cez SR cestovku na dovolenku je okradanie ludi? Pytam sa /adresujem vsetkym vlastne/, lebo som si doniesla domov katalogy z roznych cestoviek a ty ceny este aj pri skorom zajednani sa mi zdaju prehnane vysoke. Trebars pomaly sa uz aj blizke staty vyrovnaju vzdialenejsim. Medzi Talinskom a Egyptom je rozdiel niekedy fakt minimalny, pricom vieme, ze aj ten nizky europsky standard je viac ako africky vysoky.
15 rokov som nebola nikde na dovolenke a velmi som chcela ist, ale neveriiiim, ze 3* hotel v Italy je zas nejakych 500 evri. Co by bol potom taliansky 5*, ha!
Chceli sme ist do Turecka ci Egypta s dufanim, ze pri skorom nakupe sa nam to podari stiahnut do tych 500 eur ale vidim, ze sa mylim...Vsetko je nad.
A tak ma napadlo, neviem kto to pisal, ze cez nemecke je to lacnejsie, ale ako sa na nich nakontaktujem, ci ako sa cez nich prihlasim, mozem vobec, ak som zo SR? A tiez... nie je lepsie booknut si hotel a letenku sam? Ani neviem, ci by to nakoniec nebolo cenovo lacnejsie, heh....