Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lost
Samozrejme som myslela Trnavu : D
www.youtube.com
geniálna popoluška očami študentov (((-:
lost, no ako rýchlo ste si na seba zvykli a padli do oka (: a čo sa stalo, že u teba nastal taký zlom, že si chcel hava? (:
Inac mne sa vyhnes lahko :)
najdes ma jedine tak v lbizkom okoli mojho domova teraz :) teda tak daleko ako si psik trufne :)
idem na dochodok :P
PS: variacie v stretavani nahodnych ludi z opacneho kraja podozrivo casto su srandovne.. (alebo vysoke)
boli casy ked som stretaval zopar ludi tak casto, ze ma chytila paranoja ze ma sleduju :P
To sa ma tak bojis? :)
Co je to TA ? Alebo myslis Trnavu ? Alebo Tatry ?
So mnou je to komplikovane :))
Ale psik sa najskor bal brata a rodicov, ale po par minutach sa uz hrali a naplno sa odviazal :)
To je genialne ak si lahne takto i52.tinypic.com
Cely den ma zamestnava, v podstate aj celu noc :D dokonca som si musel zobrat aj dovolenku aby som sa mu mohol venovat :D tri dni ma nenecha spat ani jest, ale obcas ho oblafnem a zaspi :D
Ale stoji to za to :))
To je sranda, ten zivot, pred 2 mesiacmi by som povedal ze "ja a pes ?" a teraz si zacinam zvykat tak velmi ze uz by som si bez neho neviem predstavit zivot :)) (i ked este tyzden dva a bude ten pocit stokrat relevantnejsi :) )
To jazdíš po TA?? Aby som sa vedela vyhnút sa ti : D
To bolo o kolkej ráno ?? U nás začalo snežit pred obedom.