Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No hlavne, že to vieš : ) Ja ked som si robila , som jazdila v lete o 6 ráno a to som ledva nejaké auto stretala : D
No to aj ja, sama autoskola o takomto case :)
asi maju nejake rovnake trasy :D
noooo, ono je to tak ze, vzdy najviac brzdit, rozdiehat sa, preradovat :D
cize ten instruktor si mysli ze "haaaha, vybabrem s tebou chlapce"
haaahaaa, no to urcite, uz viem ze vzdy ideme tou najkomplikovanejsou cestou :D
No ale vieš koľko autoškol vidím za tie 4 hodiny?? : D
Žeby som zobrala toho mojho do kabelky?? NO však vyskúšat to mozem : D Dobrý nápad ....
Si robíš srandu?? či ma to baví?? No tak to nehrozí. Som dúfala, že na praxi sa aspon niečo naučím ale kde. 4 hodiny ukladám papiere podla abecedy a zakladám ich do zložiek. Dá sa povedať, že 90 % z času som tam sama. Po mesiaci mi z toho hrabe : D Ale aj tak som rada, že niečo mám a nesedím doma ... : ( A stále dúfam, že možno ma preložia. Niekedy to robia, ale zase nie je isté či každému sa to podarí. No uvidím : )Kde som radšej zverejnovať nebudem ...
Budem teda!! : )
No dufam, že tvoje skore sa nebude zvyšovat ...
No ani jednu možnosť si netrafil. Chodím na absolventskú prax. : D
Tak si musis davat pozor na prechodoch :)
Sice tie auta co tam maju, maju ABS alebo take haluze, ale clovek nikdy nevie :D
Ale tak zatial som zrazil 0 ludi :P :D
Snad bude to konto ciste vecne :))
No tie Kosice som potom prerozumel :))
Malo spanku :))))
To chodis niekam do skoly alebo prace, ci len robis nejaky streetwalking? :)
Alebo nechodis s MHD? :)
Lost
Ja som ti niekedy napísala , že som z Košíc?? : D Vtedy tie Košice som uviedla ako príklad : )Som nepísala že som odtial :)
A je to zlé, lebo som od Trnavy a v Trnave som každý den a momentálne 2 x denne šlapem krížom cez celú Trnavu takže je to velmi nebezpečné ked tam niekde jazdíš : D