Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No ako to vyzerá tak doma. POmaly všetky kamošky sú zadané ( tak tam nechcem zavadzat : D ) no a tie nezadané chcu len doma sedeť. Som ich presviedčala, aby išli niekam do mesta na námestie ale nejako mi jasne odpovedali , že tam mrznút nebudú. : ) Tak už sa teším na noc .. : (
rew (: bubli-bum je v kurze, príležitostne odporúčam, ja som bola kúpiť na dnes marhuľové, či také dajaké v oranžovej fľaši (:
ojka> ahoj.. home alone :) asi si kupim flasu Bubli-Bum a zaleziem do vane :)
ahojte (:
čo budete dnes robiť na silvestra? doma? na chate? v bare? na námestí? (: ako zvyknete? (:
lost, tak 30 bude podla mna možno tak v tatrach alebo na orave, možno tak kysuciach, ale BA alebo TT pochybujem (;
noooo, ale tak havko nebol naučený na odev, tak to bude s ním asi ťažšie, ale tak veľa psíkov ani nič nenosí a sú v pohode, tak uvidíš, ako bude spolupracovať (: a čo teraz robí? dáva na teba pozor, či už hajá?
lost, to človeka aspoň preberie :D ale ja osobne to nejdem teraz skúšať odolnosť môjho pyžamka voči mrazom ((((-:
no také mínusy sa teraz pohybujú pri BY (: