Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Ojka - ja budem doma, ako skoro kazdy rok :). Nvm, ale pre mna Silvester neznamena, ze ho musim automaticky travit niekde mimo a ked sa nieco nepodari zorganizovat, tak som ako kopa nestastia. Aj ked sa nieco zorganizuje, zvycajne ostanem doma, takze je to moja vlastna vola :P.
Ale vlastne dnes pojdem k priatelovi, lebo rodicov ma prec a sestru takisto, tak ta budeme sami dvaja :).
Inac, co sa tyka mojho silvestru mimo domova, bolo to asi 2x - raz prenajata restika a raz namestie.
Na namestie - NIKDY VIAC, zverstvo, neludkost, a slovo sprostota je slaby vyzer. Prepite tvare, arogantni ludia, hadzu petardy pod nohy a flase hore dole!! Chore, nikdy viac, vazne...
A ta restika by bola mohla byvat lepsia, ale bola som chora, bola tam neznesitelna zima, takze sme sa nikto ani nevyzliekli :-O. Chlapci sa opili, dievcata boli nahnevene, jeden par sa tam rozisiel, tak happy new year! :D
a tyyyy? :D

lost

nyky, ja byvam vsade naraz, je to komplikovane :)
ale nie.. to je tajne :) ale povedzme ze TT moze byt :)
tam som prave v tomto momenete.. teda TU :D

nyky, ja som opustil moju velmi dobre platenu pracu pre svojho psika, aby som sa mu vedel naplno venovat :)
tak ano, mam dovolenku :)
na dobu neurictu... :D

lost

nyky20
no to tiez netusim kam :)
do TT som chodil do skoly rok..
ale nejak som sa nezapajal do nicoho, len raz som bol na pizze niekde v centre v takej ulicke zltej..
ale ja mam problem sa vynajst aj v BA...
ziadne extra super atrakcie tu nemame :)
to je tazke :)