Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka :) ona si zasluzi pomoc, je na vsetko sama
no veru, neviem v klude sediet... a tiez si vsimam ze aj ty si veelmi aktivny clovek, vela pracujes po veceroch, ak sa nemylim
bojim sa ze zo mna sa stane o par rokov nejaky workoholik ak ma praca bude privelmi bavit, nebudem sa venovat rodine a inym beznym aktivitam :(
dobru noc vsetkym... mna uz ovecka kopla :)
inko, ty si zlatá, taký pekný skutok :-) naozaj nie je príjemné skoré vstávanie, najmä ak je vonku ešte tma.
a blahoželám ku skúškam.
hmmm, ten pocit poznám, že si nevieš oddýchnuť a stále musíš vyvíjať nejakú činnosť. ja sa volám neposeda, aj keď môžem, neposedím a stále niečo robím.
rannej druziny tam malo byt :D uz je to skolacka
oddych? neviem oddychovat, odvykla som si od toho
asi pomozem na ten jeden mesiac sestre- budem nosit jej dcerku do skoly, pretoze sestra ju nosi velmi skoro rano ( do tzv. rannej skolky)o pol siedmej uz musi byt v praci.... tak jej navrhnem tuto moznost, nech si mala krpata na aspon trosku dlhsie pospi :)
a tie zvysne skusky mas moc tazke ojka?
ejha, inko, toho roku si sa poponáhlala, mňa čakajú ešte 4 skúšky, skúškové teda využijem naplno (;
tak som rada, že to máš za sebou, gratulujem, a hor sa do oddychovania, pilný študent si to zaslúži ....
ahoj ojka, chcela som ti napisat skor ale z domu nemoyem kvoli banu, hm
ta tema sa mi neusla, sama som si zvolila :)
fuf..dnesnym dnom mam po skuskach, este neviem co budem mesiac robit, ale asi nic uzitocne..ja sa stale s nimi ponahlam a potom sa nezmyselne nudim ... asi predsa len zacnem s diplomkou
vela stastia ojka:)a drzte sa aj vy ostatni
Gute Nacht (:
buona notte :-)
buenas noches...
brú noc (: