Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

62 wow to je pekne :)

no ono by som sa to vedel naucit (k tej trpezlivosti), ale chcel som mat na prvy pokus, na cisty stit, co najlepsie skore. Pretoze povedzme ze by na nas zautocili mimozenstania a ja by som musel henten logicky rebus ci co vyriesit, aby som im ukradol lod a znicil ostatne. no a na 67 tahov, na prvy a jediny pokus, by som zlyhal a ludstvo by neprezilo :))

no hold, musel by som to prenechat sikovnejsiemu :D

ddatelinka

lost, ja som mala tuším nejakých 62 ťahov. Teraz som skúšala znova, viac som sa zamýšľala a ešte o čosi viac ťahov som mala. toľko rozmýšľam až sa zamotám :-))) a nie si blbý lost, len na to treba okrem myslenia aj trpezlivosť. preto ja som vždy nerada hrala šach, na môj vkus až príliš statický šport :-))

lost

Ale taketo logicke hry nemam velmi rad :D
Lebo si uvedomim ako BLBY som :D
A HLAVNE ked zistim ako jednoduche je riesenie :)

lost

ddatelinka, nepamatas si nahodou na kolko tahov si to dala? :)
ja som to zacal prilis neskoro vtedy a dal som to az na 66-67 tahov sa mi zda a to som dal brutalne vela zbytocny chyb (na uplne prvy krat co som to hral)

udajne sa to da na 46 tahov :)

35. miesto nie je zle :) to mas celkom super :)

ddatelinka

ach, tu je mŕtvo :-)) lost, ja neznášam pc hry. ale skúsila som túto, mala som 1380 bodov, nejaké looserské 35. miesto :-))
ojka, ako sa darí v učení? asi chodíme naraz spať. ja mám tooooľko práce... dnes taká netradičná sobota, upratané len tak úchytkom, celý deň pomaly strávený pri pc :-(

ddatelinka

lost, to si len myslíš, že si dospel. ale to zistíš až neskôr. a tým sa ťa vôbec nechcem dotknúť, ver mi. inteligencia a vzdelanie nestačí. chce to taký "tréning" v každej oblasti, skúsenosti, naučiť sa reagovať správne, konať správne.... a vlastne, ja ešte stále nie som "dospelá", aj keď omnoho skúsenejšia ako v dvadsiatke. ;-)
inko, to mi je ľúto, že je sestra sama, a najmä kvôli neterke. ja neviem či sa ráta v domácnosti manžel, ktorý je 2 až 4 dni v týždni (v priemere) na služobnej ceste :-((
tak, najmä pre ojku: bonne nuit :-)

lost

zaujimavy clanok :D

adam.cas.sk

pred rokom sa ma mama pytala ze preco este nechcem priatelku, odpovedal som jej ze pockam kym dospeju (a vekovo (inteligencne) sa mi vyrovnaju)..

a teraz ma potesi takyto krasny clanok :D

no ale ze zeny dosievaju v 26 a muzi v 29 ?

to robili prieskum v nejakej zdegenerovanej oblasti sveta? alebo som ja zdegenerovany ze som "dospel" v polovici toho "casoveho limitu"? :D

no lol,,, to su uz ake haluze.. nemoze byt pravda, a ked si predstavim ako vyzera gausova krivka, tak to znamena ze mame brutalne vela nedospelych 35tnikov a vela 42rocnych muzov co su "deti", zaroven je dost dospelych uz v 23 a zopar v 17..

zajímavý