Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, nestazujem si :) Ak si mam predstavit, ze najblizsie volno bude az na Velku noc uff:)
Blizia sa ti skusky? Ja dnes tiez neviem kedy zalahnem, ale dovodom je, ze som pol dna spala :)))
ejha, tak ktosi bude mať predlžený víkend, jako ti len bude dobre....
moje nasledujúce dni sa budu zasa niesť v duchu nespania :D
Ahojte. Dakujem za priania k Novemu roku:)
Ojka, ja pekne rano zarezavam do roboty, ale len pol tyzdna, potom mam volno 4 dni:) Tesim sa, oddychnem si, i ked vlastne tieto sviatky sa niesli v duchu nonstop spania :)
Lost, a akehoze psika mas? :)
lost, ten čas strávený "MIMO", ako si spomínal v teme nižšie sa fakt oplatí, na mesiac som to síce neskúšala, ale týždeň a pol som bola i bez mobil. signálu i bez PC, teda netu,.... a je to fakt fajn pocit (: ale to si väčšinou dovolím cez prázdniny, keď nemám toľko povinností, a je to jednoducho oddych na nezaplatenie (:
havo sa prebudil? ide sa von? či? (:
denniska, ďakujem i ja (: a dúfam a prajem Ti, aby si tiež mala tento nový rok super uňo-ňuňo ((-:
joj, datelinka, ojčiatko šlo spať asi okolo štvrtej, ale ja som už raz taká, že najlepšie sa mi učí po nociach, kde je všade kľud a tichúčko...s tým vstávaním to je komplikovanejšie, ale čo už so mnou :D
kočky a do kedy máte dovolenku? či za už poctivo do práce?
denniska, vďaka, aj tebe, nech sa darí.
ojčiatko spí, či trápi prednášky? nemyslíš, že by si im už mala dať pokoj? mne sa nejako dobre pracuje, ani spať sa mi nechce... zas mám prehodený režim, to bude ťažké vstávanie, keď už nebudeme môcť spať do deviatej
I ked oneskorene, ale vsetkym zelam stastlivy Novy rok :)
ahojte
datelinka, no ako sledujem, tak lampiony šťastia boli teraz v kurze.... u nás minulý rok sestra so snúbencom si pustili dva a dnes sú z nich šťastní manželia (: ale je to pekné, len musia byť dobre klimatické a prírodné podmienky na to :D
ja som šla spať kolo tretej, a veru dnes mi dobre hučí v hlave, ach , nechcem radšej ani vedieť, ako sa ľudia cítia, keď majú opicu :DDD
noo, ale zlaté časy skončili aj mne, HOR sa do UČENIA (-:O
ojka, mali sme včera návštevu, aj s malými deťmi, tak sme nejaké svetielka aj my vypustili (a to som ja proti pyrotechnike!!, ale keď sa už ocitla v našom byte, bolo ju treba zlikvidovať :-))
návšteva odišla pred pol dvanástou a malý vydržal pozerať na ohňostroje, delobuchy a lampióny šťastia do pol jednej a zrazu akoby uťal ___
pekne bolo.