Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, som rada, že sa ti ušla nejaká chutná téma (: no ja ju musím začať riešiť už začiatkom začiatka letného semestra :D tak máme nariadené, tak som zvedavá.... hej, hej, máme ich trošku požehnane, však aj spolubývajúce, čo študujú HI ich maju samizda len 4 či 5 ..... a kedy máš teda najbližšiu? (:

[zruseny1]

fiha, tak vela ich mate? ja budem mat viac skusok v lete, uz teraz sa tesim
diplomovku este neriesim, nie je skoro? (az v piataku, alebo od letneho semestra...) sice ti, co idu na erasmus uz musia nieco napisat, ale ja nejdem:) ale na tu diplomovku sa celkom tesim...mam svoju peknu temu
tak vela sil ti zelam ojka, potom daj vediet ako ti to priebezne ide

ojka

inko, no pred sviatkami som stihla dve, včera som mala jednu, a ešte ma čakajú 4 (-:O a vôbec sa mi ten pomer nepáči, ešte nie som ani v polovici :D uau, ale tak ty si šikoulka, držím teda palce na tým ostatných.... a čo diplomovka? už sa to nejak hýbe? (:
fíííha, datelinka, to je zaujímavé, take čosi som online ešte nevidela, to ty máš takto v očku? (:

[zruseny1]

ojka. o dve a pol hodky mam jednu, dufam ze predposlednu :) ja praveze nejak zatial skuskove nevnimam, stihla som tri predterminy takze uz mam toho menej :)
drzim ti palce, daj si nejaky den dva oddych, naber sily a doraz tie hnusne posledne skusky! :)