Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zena.sme.sk ach, spomienky, rozprávky na dobrú noc od Deduška Večerníčka..... doma mám dokonca aj knihu o ňom ((-:
gn všetkým (:
milli, tak to musí byť super atmosféra (: poznám viac rodín, čo tak na dvoje slávia (:
ojka, vdaka. :)))
Otec a jeho strana su katolici a mama a jej strana su pravoslavni, tak preto. Mne sa to strasne paci, 2x stedra vecera, 2x darceky, hoci pomenej, rozdelime ich na dva stedre dni a hlavne 2x vianocna atmosfera.
Chaos nemame, najskor oslavime tie klasicke a potom pravoslavne. Aspon mi nie je hned luto, ze je uz po Vianociach. :)
ahoj milli, jej, dvoje sviatky? a nemáte v tom chaos? či to kvoli starým rodičom aj pravoslávne? (:
tak si teda pekne hačaj u nás a oddychuj (:
Ahoj vsetkym tuna.
Najskor ma to tu nechcelo prihlasit. Az potom som zistila, ze nemiesto mailu pisem len svoju prezyvku. Typicka zenska.
Konecne nastal vcelku pokoj doma. To viete, same sviatky, Vianoce, Novy Rok, nejskor sme slavili katolicke a potom pravoslavne.
Pre lost, mam zlatuckeho psika, taky hunatucky, vyzra ako hracka.
Idem si koecne poprezerat temy.
www.youtube.com
a trošku tej domácej muziky (:
večer pekný želám vám (:
lleilla, no slovko či je už mňa už veľmi dlho obľúbené :D hmmm, inak som vypla PC cca 8 minút pred tým, ako si písala :D
čo porábame?