Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

smajliQa

ahoj...prave som sa vratila z jednej zabavy,... isla som s priatelom, ale ten si o ceste zacal vyskakovat do nejakeho typka, a hrozne hresil..tak od veci ze to ani potrebne nebolo ze som nechapala..... tak som mu dala facku.. a utiekla som.. dve minuty nato som dostala ama, ze hpo nemam cakat doma. tak som z toho v pixi dost.. neviem co robi, kde je, co sa akoze robi.. nechapem.

lost

ach co robim zase takto skoro v noci rano hore :D
ten pes sa inac ma, on nema problem zaspat do 10 sekund a zaroven z hlbokeho spanku sa prebrad do 10 sekund :D
ale kym zaspim, uz zavoni budicke, alebo ma prave pes zobudi ze nieco chce :D
a to este kolko upratovania som si nechal na rano, no hold, to bude sobota :D

lost

Ta cokoada zjavne zacina prejavovat svoj ucinok :D
2x po sebe napisat zaPlat(it).. namiesto zaBlat(it)..
a usmev na ustach, ako keby mam dve :D
no lol, nejak mi sibe :D

lost

jj spontanne, napr cokoladu teraz :D ale mala len 40g a bola horka (resp kakaova, ale uslo to, dalo sa zjest :D )
takze snad to zlepsi zdravotny stav zaroven :D
2v1 :))
no tke cizmy :D
to by bola teda haluz :D :D
hahha
mozno to raz skusim :D
a natocim na video ludi, ich podlah :D:D:D

no on ma zvacsa poskace na kolenach, tam dociahne a potom stehna ked si k nemu cupnem, alebo rukach, ked ho dam na ruky, alebo castu brucha, ked skace pri cupeni, alebo hrud ked si hlada miesto na rukach pri neseni :)

ale tak mi to nejak extra nevadi, na to tu je ta Bosch pracka :D :D

ono prvy krat ked to spravil, tak som bol relativne "vyobliekany" a akonahle to spravil, tak mi ani nepriniesol nervy, ale skor usmev na ustach :D neviem preco, ale bol taky zlaty, proste zaplatene labky, prvy krat, nevedel o co ide, a zlaty pohlad a totalne ma zaplatil tiez :D
stenacie casy na nezaplatenie :)

ojka

lost, treba si kúpiť také tie vysoké rybárske čižmy :D to ti potom nebude vadiť, že ťa doskáče, ale povedzme si úprimne, vyzeralo by to dosť ale fakt dosť komicky :D
pracuje sa na priberaní? máš aj nejaký špeci plán :D či to tak spontánne, že čo príde pod ruku? :D

lost

ojka
no prave :D
kto bude platit ucty za vodu :D
5x denne umyvat psa :D

to plato je nenormlane zle.. nikdy mi to nevadilo az tak ako teraz :)

hlavne rano, ked som ho zobral von, polozim ho na chodnik, o on ma poskace, ale potom tie jeansy vyzeraju brutalne stylovo, to nikto len tak nema :D

uz sa mi to ani nechce stale prat, ved to sa da oprasit a na vencenie je ok, asi budem musiek kupit specialnu venciacu vystroj, ktora odolava blatu :D

on hej, ten moj metabolizmus je divny, pretoze cim viac toho zjem, tym viac sa mi zvacsuje oblecenie alebo co.. je to super, ale, uz ani na opasku nemam tolko dierok aby to sedelo a nesmykalo sa dole :D :D

ale tak, nie je to take hrozne, chladnicka uz pololna a pracuje sa na priberani :)

ojka

ja som dnes papala tiež karfiol, ale v polievočke, mňam, mňam...
lost, prosím ťa, ty keby si zjedol aj 20 tých karfiólových kúskov, tak by sa ti nič nestalo, však ty si štíhly a vysoký junák stále.... (;
ja by som brala tiež už jar, ale takú slnečnú, nie upršané a sychravé rána a dni v BA ako teraz..... alebo potom by som brala ešte riadnu zimu, dobre nasnežené, namrznuté... (-:O nuž, skromná som ja....
smajliQa a ty kde pracuješ tak neskoro v noci? v nejakom bare?

lost

len nech je uz jar
chcem ist so svojim psom pozriet niekam "von" :D
tento zimny spanok mi uz lezie na nervy :D
uz aj na zaludok

lost

ja som zabudol ze je piatok :D
no ja som vonku stale :P :D
prave som sa zas neskutocne nacpal vyprazanym karfiolom.
to proste, ked vidim taky karfiol, vyprazany, tak 6cm v priemere, ach, nikto ma nevie zastavit aby som so nezhltol :D
horsie je to pri takom desiatom karfiole :D
potom uz citim ako sa mi koza na brucho roztahuje a uz je to s pohybom velmi narocne :D