Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nuž, každý je strojcom využitia svojho voľného času (: i keď je zaujímavé pozrieť sa do minulosti, ako ľudia oddychovali, keď tejto modernej technológie tak nebolo... v porovnaní s dneškom ....
1. mozno :D
2. nesuhlasim, paranoja mi nedovoli nic citlive ulizit na elektronicke medium, ba ani na papier :D
3. nesuhlasim, cas mi neberie pocitac ale moja volba ho pouzivat :))
4. nesuhlasim, nemam GPS, lebo je to haluz sa z casu na cas stratit :D a nie je az take narocne pomocou hodin a slnka zistit kde je sever..
5. skor nesuhlasim, len ju znizil, lebo aj knihy klamu a su neaktualne..
6. toto je konflikt s bodom cislo 3 a tiez nesuhlasim, pokoj je aj film, hudba, a ine..
bulvar :D :D szme..
skor by som povedal, ze ak niekomu nieco nieco zoberie (niekomu technika nieco zoberie), tak to hold nevie pouzivat :)
jedine s cim suhlasim je ze technika nam zobrala inteligenciu (napr tu orientaciu, mozno i krasopis, alebo zravy rozum) I KED, len preto, lebo sme to dovolili, resp, nie je to o tom co nam zobrala, ale co nam DALA :D
LENIVOST :D
pocitace.sme.sk čo vy na to? (;
no dobre, havo spinká, lost už asi spinká, a ostatní asi tiež, tak ja idem akože tiež, keď mám o 4 hodiny budíka (: brú, brú...
jej, havo spinká (: tebe sa nebodaj už tiež drieme?
lost, nie nestalo, lebo TV nejak nesledujem :D MB síce máme ale Očko eeee, ale zasa máme Vivu, no to je jedno, každopádne je tvoj postreh zaujímavý (:
aspon jeden z nas dvoch tu ma rozum :D
i54.tinypic.com
asi si zoberiem od neho priklad :)
fajne :D