Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

brý večer (:
čo tam po tom, že mi zasa znova opäť prekvapivo meškal vlak, ale zážitok bol, keď vám dvojica Španielov začne v kupéčku spievať origoš španielske hity, Macarenu, Asereje, atď. .... no veselí sú to ľudia (:

lost

no to bolo moje druhe rano, prve bolo tak (az) o 8:00 ked som zobral psika von, potom som sa vratil a som rozmyslal ze ci sa zvalit do sedacky alebo postele no a kedze vyhralo to druhe, tak neviem ako ubehlo 5 hodin :D
za to mozu tie zavesy!!! ved bola totalna tma na obed.. alebo mozno bolo zatmenie slnka, ale to by davali v spravach :)

ojka

lost, dobré ráno? :D to nemyslíš vážne :D ale tak dobré, dobré i tebe (: ja akurát zo školy došla, tak sa obzerám, čo skôr.... a ako tak rozmýšľam, asi som hladná ((((-:
pekný večer všetkým....

lleilla

ahojte
Dakujem dobra vila,ja stale pri vas,len tu tak tichucko sliedim po nociach,ked uz vsetci (dufam :O))sladko buvate... :P

ojka

ahoj víla,hej, hej, som na intráku,... nooo, tak bola som v pondelok i v škole, ale i s priateľom (: symbolické čokoládové srdiečko, a tak..., poteší(: a tak my keď chceme, tak si spravíme valentína hocikedy :D
a ty ako? ako? čo diplomovka, škola? (:

lost

dobra vila

no vzdy som chcel skusit byt le nna chvilku taxikarom a v autosokle sa mi to podarilo :D
ale tak uz to mam za sebou, ale urcie by som si nekupil vodicak len tak :)
ved to je totalna blbost :D
btw, raz mi to na azete aj niekto ponukal :D
ale som si myslel ze to je nejaky podvod, resp, policajt co chyta piratov :D

dobra vila

Ahojte :),

ako ojka? Na intraku? Ako si travila Valentina? Ozaj, uznavas-neuznavas? Ale asi si bola i tak v skole, takze nijako, nech uz je tomu tak ci tak, ze?:P

lost, tiez som na to hodila ocko, ej-ej...nebodaj by si sa chcel ukratit o tie krasne casy v autoskole a poctivo zistakneho vodicaku? ;)

Btw, Leilla... vsimla som si tvoj prispevok, sorry :D, ale ked uz je tomu tak :-/ :D. Ako sa mas, Leilla, velmi dlho som ta tu nestretla. Dufam, ze sa ti v skole aj v sukromi vodi dobre, rada by som ta tu stretla.

ojka

ahojte (:
lost a to by si nebodaj aj riskoval? (((((-: ja by som určite nemohla, svedomie a vedomie by ma brzdilo (-:O