Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

smajliQa, tak to som veľmi rada, že to je už v pohode (: ale aspoň vidíš, že mu to nie je ľahostajné, čo posváral, aj keď si to síce moc nepamätá (:

smajliQa

LOST : strielacky a auta ma nikdy nebavili, a ked som videla ako s uzasom to hra moj priatel az ma to desilo.. ja radsej tie skakacky a to :D mario a tak.. haha :D...
OJKA : s priatelom uz ok :) samozrejme ze si nic nepamatal, teda len uryvky, tak som mu to dala vyzrat,,,, inak zboznujem ked chlap robi vsetko rpeto, aby odcinil co napachal... vtedy by ste mohli vymysliet hoci co, a oni to spravia :D
Nani : ked pouzivas internet, verim ze aj tie nove moderne veci nebudu pre teba problem :D

Nani :

ojka

ejha, pif, paf, strieľačky :D tomu som ja nikdy neprišla na chuť, ja skôr také logické, alebo také ukladačky atď....
no a prečo nespím? lebo čo som si navarila, to som si musela zjesť :D teda to bolo obrazne, .... sestra bola na plese, tak som ju musela vyslobodiť zo šiat a odsponkovať ju, keďže mala hlavu jak parádnica, čo by vyšla od kaderníčky... som sa dnes s ňou riadne nabavkala, keď som ju chystala, si môžem rovno živnosť založiť :D

lost

preco nespim, lebo som MUSEL porazit lucifera a alastora v hre painkiller na obtiaznosti trauma (opluje ma a uz som mrtvy, ja do neho musim nasypat TONU nabojov, aby som mu ubral 1% zivota).. :D :D
(tj, pre tych c to nepoznaju, tak nie je problem opakovat to 100x a zabit tisice oponentov brokovnicov, blabla klasicka streilacka)
dlho som nehral hry, asi tak 2 roky, takehoto charakteru, ale to co mi robila tato hra, hram to uz po 50te a zrazu len ten alastor (udajne luciferova prava ruka) ma 0,01% zivota a ja mam 100% a on ma zabije len pohladom, no milion chyb hry :D
no nic
za 4:90 som zase v realite :D :D

ojka

zasa ma tak nepodceňuj, jasné, že viem, čo je video (: máme doma ešte jedno z tých starších, na ktorých sa ešte ani nahrávať nedalo (; a doteraz funguje.... a keď sa ešte tak nefrčalo na PC a hifi vežiach, tak sme si púšťali platne na gramafóne ... vlastne aj teraz pri niektorých príležitostiach býva zvykom, že ho pustíme (: ach, spomienky....
tak ti teda pekné sny a pokojnú noc prajem (:

Nani

Patrím k staršej generácii a nahrávam si na video filmy, ktoré potom môžem pozerať s prestávkami a tiež môžem preskakovať pasáže ktoré ma nebavia. Ty poriadne ani nevieš čo video je, že? Teraz sú nové prístroje a môj rozum sa tomu bráni, ale budem si musieť taký obstarať a naučiť sa s ním pracovať, pretože väčšinou pozerám české stanice a tie už všetky vysielajú digitálne a analógovo nie a ten môj aparát je len na analógové nahrávanie.

Ako mi dobre padlo milá moja takto sa posťažovať, pritom som si to v hlave urovnala a už sa mi to nezdá tak zlé, naučím sa určite pracovať aj s novým prístrojom. Tak dobrú noc a dobre sa vyspi.

ojka

Nani, kto príde, píše (: ale sú tu sem tam aj "stále jednotky" (;
a čo zaujímavého si chcela teraz nahrávať? ale inak máš pravdu, i ja si myslím, že chlapi sa do takýchto vecí viac rozumejú (: