Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Nani

Nemám sa, prestalo mi fungovať nahrávanie programov z televízie na video, obraz sa mi nahrá a zvuk nie. Nikto v dosahu kto by tomu rozumel a zlé je že ani zajtra nemám koho zavolať. Takéto problémy, predsa len sa majú muži lepšie ked si vedia takéto blbinky opraviť sami.
Táto téma má veľa prispievateľov, ešte som z toho žiadny príspevok nečítala tak neviem či sú tu stáli prispievatelia alebo sa to mení. Názov je pútavý.

ojka

a stojí ti to potom všetko za to? počúvať toľko krát "prepáč" od priateľa, keď vie, ako ti vlastne je, čo ti spôsobuje jeho správanie?
dúfam, že si to ujasníte, a bude to zasa fajn (:

smajliQa

vies ojka, mozno to bude zniet odo mna hlupo, ale ja uz o jeho ospravedlnenie nestojim.ja mam psych. problemy a hrozne som sa premahala ist dnes von.no ked som isla fakt vazne si to vazil. v pondelok idem psychologicke,,, lenze teraz, proste...asi ani nechcem aby bolo rano. nemam chut zasa na to slovicko PREPAC... za chvilku ho bude pouzivat tak casto, ze pre mna prestane mat vyznam....

ojka

uvidíš, ako sa bude ráno tváriť, resp. keď sa zobudí, schválne, že či si bude aspoň na niečo aspoň matne spomínať a bude sa aspoň trochu hanbiť...

smajliQa

no uz je doma, nepovedal absolutne ani jedno slovo, zalahol a spi... tak poradte, co mam robit rano az vstaneme,? neviem ani ako sa tvarit

ojka

smajliQa, fúha, taký priateľ... toto nemám na zábavach rada, že dosť ľudí, si nevie povedať dosť, a vedieť kde je ich hranica /-: tak dúfam, i ja, že je v poriadku... takéto stavy sú fakt nevyspytateľné...

ojka

lost, no vidíš, tie čižmy budú akurát :D ale tak zasa neuč moc havina nosenia na rukách, lebo sfajnovie potom (;
nooo, a taká horká čokina, také sú predsa najzdravšie (; mňam, mňam....

smajliQa

tak po prve dufam ze je v poriadku, apo druhe neviem ci cakat nejake ospravedlnenie od ozrateho cloveka, alebo proste na to zabudnut.neviem.