Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

znie to veru zaujímavo (:
len mňa fascinovalo, ako mohlo napadnúť niekoho zhudobniť čosi také, paradne jednoducho ((-:

ojka

príjemný večer vám
lost, tak sa skus popýtať vo viacerých,... alebo no neviem ....
www.youtube.com
What Pi sounds like.
toto ste už počuli? ((((-:

ojka

no ako máme dnes len krásne (:
ako si užívate víkend?
lost, a nedalo by sa to vyriešiť tak, že by si sa napríklad s jednou DM-kou dohodol, že keď budú objednávať tie chlebíčky, že nech ich napíšu viac, že ty si ich prídeš "vyzdvihnúť"? teda kupiť (;

lost

a co ma dnes nastvalo...

idem si na ten "DM Vylet" a v prvom (obchodna) mali AZ JEDEN KUS.

Clovek hlada parkovacie miesto ako ihlu v kopke sena a nakoniec dostanem az jeden cely kus :)

V tom auparku... mal aspon "nestare" a AZ DVA KUSY :D

potom som to uz vzdal... to musim ist niekedy v utorok rano a vecer pridem domov, lebo je to znacne narocnejsie ako som si myslel :D

akooo, na mape je to take jednoduche, ale ked mi ani GPS nevie najst danu adresu, tak to hladat uz nemam sancu...

asi len napisem vyrobcovi, nech mi posle 1000 kusov a mam pokoj na 1 rok :)

lost

wow :-O

akoza ta "trojprudova" dialnica je za tmy naozaj nechutna.

nikdy neviem odhadnut ze v ktorom pruhu je auto co ma obieha a tym padom sa vleciem za kamionom kilometreee :D

ako inac zijete ? :)

lost

no hej, coko smenila farby, ale nieje to ani jemne, a exp. doba je vzdy tak tesne tesne 1-3 mesiace). bezne byva 8-10 mesiacov (max je sa mi zda 12, ale overim to).

no zjem povedzme 2 denne :)

jedno ma 100gramov "len"

ale nechce sa mi chodit do obchodu kazde dva dni :) a pre pripad "nepredvidatelnych okolnosti" ak budem mat doma aspon na 1 tyzden (tj 14 napr kusov), tak to je dobre :D V jednom balicku je pre predstavu 6 takych kruhov/chlebickov...

ked som v jednej predajni stale bral vsetky, tak zvysili pocet na pulte na 10 :D ale vsimol som si ze berie aj niekto iny (predavacka mi povedala, rovnaky psychous asi ako ja) ale ta predajna je pre mna uz daleko, tak tam nechodim pravidelne...

ojka

hm, no pár kúskov vážne nevyzerá najpríťažlivejšie... ale oni majú takú zmenenú farbu možno aj pre to, že ak sa im tá čokoláda niekedy trošku "pritopila", zmäkla a potom znova stuhla, tak mohla tak na divoko pomeniť farby... teeda, ale aký gurmán z teba (: a to ako často chodíš takto obiehavať tie DM? že ako často musia kvoli tebe doplniť sortiment :D