Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
znie to veru zaujímavo (:
len mňa fascinovalo, ako mohlo napadnúť niekoho zhudobniť čosi také, paradne jednoducho ((-:
príjemný večer vám
lost, tak sa skus popýtať vo viacerých,... alebo no neviem ....
www.youtube.com
What Pi sounds like.
toto ste už počuli? ((((-:
no ako máme dnes len krásne (:
ako si užívate víkend?
lost, a nedalo by sa to vyriešiť tak, že by si sa napríklad s jednou DM-kou dohodol, že keď budú objednávať tie chlebíčky, že nech ich napíšu viac, že ty si ich prídeš "vyzdvihnúť"? teda kupiť (;
a co ma dnes nastvalo...
idem si na ten "DM Vylet" a v prvom (obchodna) mali AZ JEDEN KUS.
Clovek hlada parkovacie miesto ako ihlu v kopke sena a nakoniec dostanem az jeden cely kus :)
V tom auparku... mal aspon "nestare" a AZ DVA KUSY :D
potom som to uz vzdal... to musim ist niekedy v utorok rano a vecer pridem domov, lebo je to znacne narocnejsie ako som si myslel :D
akooo, na mape je to take jednoduche, ale ked mi ani GPS nevie najst danu adresu, tak to hladat uz nemam sancu...
asi len napisem vyrobcovi, nech mi posle 1000 kusov a mam pokoj na 1 rok :)
no hej, coko smenila farby, ale nieje to ani jemne, a exp. doba je vzdy tak tesne tesne 1-3 mesiace). bezne byva 8-10 mesiacov (max je sa mi zda 12, ale overim to).
no zjem povedzme 2 denne :)
jedno ma 100gramov "len"
ale nechce sa mi chodit do obchodu kazde dva dni :) a pre pripad "nepredvidatelnych okolnosti" ak budem mat doma aspon na 1 tyzden (tj 14 napr kusov), tak to je dobre :D V jednom balicku je pre predstavu 6 takych kruhov/chlebickov...
ked som v jednej predajni stale bral vsetky, tak zvysili pocet na pulte na 10 :D ale vsimol som si ze berie aj niekto iny (predavacka mi povedala, rovnaky psychous asi ako ja) ale ta predajna je pre mna uz daleko, tak tam nechodim pravidelne...
lost a to kolko toho nakupujes????? ked nemaju vzdy dost pre teba? :D
hm, no pár kúskov vážne nevyzerá najpríťažlivejšie... ale oni majú takú zmenenú farbu možno aj pre to, že ak sa im tá čokoláda niekedy trošku "pritopila", zmäkla a potom znova stuhla, tak mohla tak na divoko pomeniť farby... teeda, ale aký gurmán z teba (: a to ako často chodíš takto obiehavať tie DM? že ako často musia kvoli tebe doplniť sortiment :D