Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

sansara

lost...ak si chlap, tak bacha na toľké bicyklovanie))))) aby sa raz Tvoja partnerka nesťažovala, že kvôli Tvojmu koníčku prišla o iné pôžitky))))))

lost

ojka,

no to je presne priblizne 200km :)

podla mna pohodicka :)

moje max je sice len 160km/den/9hodin(1hod pauza) ale ... tych 40 uz nemoze byt tazke, lenze minuly rok sme s kamosom nestihali uz vlak a tak...

mozno tento rok :) len zohnat nejake sedadlo pre psika :D

ojka

ja veru tiež nie som okvietečkovaná /-: ale smsku aspoň pošlem, keď som ich dnes nestretla.... do školy-zo školy, do práce-z práce, na intrák, všade samé kvietečka, ale ich som nestretla veru nikde,...
lost, z PK do ZA? to nemyslíš vážne, to je samovražda... teda ak by si šiel len na bicykli, to je moc (: ale ak dojdeš, pôjdeme na zmrzku :D
no ja si teraz ešte nejakú maľovanú krížovku urobím, a uvidíme, čo ďalej, lebo veci do školy sa mi už fakt nechcú teraz robiť....

lost

jaj, myslis vlakom :) ja ze myslis bicyklom :)
to som raz planoval :)
PK > ZA a spat vlakom :)

nj, ale tie slovenske vlaky, ani panoramaticke vozne nemame, to by bola ina haluz :)

beskyd

ach jaj, ranne vlaky... lost, daj si ranny zo ZA do BA, zo ZA odchod kolo dve 30 tusim:) v lete budes vidiet svitanie, das flasu vina v prazdnom kupe, otvoris okno, pustis mp3...

lost

pretoze vzdy ma nieco prerusi :)

raz to je kolac, potom chipsy, potom pizza, potom cokolada, potom ceresnova stava (konecne som ju nasiel, ale to je nektar, co je to nektar? to je celkom nic moc :( )
jaj a uz je rano, nestiham vlaaaak