Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:O),juj,ten sa ma (havino)
ojka no,frmol,stresy aj doma,ocina z nahlosti operuju,tak pendlujem medzi Pha a domom,takze prevazne posledne dni preziavam v buse,inak predstatnicovo a vobec sa neda ucit,ale ked nejde o zivot,nejde o nic...a inak asi mi skoncilo detstvo,dnes 26 rokov a doma mi oznamili,ze do mojej detskej sa nastahuje rodinna znama-akoze privat u nas...takze som si zo vsetkeho dnes aj naposledy detsky porevala (obcas to pomoze) a uz je lepsie a ja dospela od rana budem uz :P...a rano nahodime zas usmev...
lost-dnes ten vychod slnka nezmeskajme,ok?(pripadne si rano na teba a havina spomeniem,ked budem nan kukat,ak sa ti zacka,ze na teba niekto pomyslel,tak to ja,hehe)
krasny dnesny den vsetkym :O)
no :) vzdy ked som isiel okolo petshopu, tak som si na neho spomenul a ze mu nieco prinesiem :D a tak.... vzniklo toto, este vela ich ma nerozbalenych, to len tak do zasoby :D ono 80% je aj tak v krabici :DDD
ale obcas si ich neda zobrat:D
i55.tinypic.com
mozno si hovori: mojeeee mojeeee :D
uau, my máme doma dvoch hafanov, ale ani obaja dokopy nemajú toľko, čo ten tvoj :D
to bude rozmaznaný havo :D ale zasa klobúk dolu, tí naši mali v obľube hocijakú obuv, fascinujúce....
Toto snad aspon trosku znizi pravedepodobnost ze sa potkne o papuce :D
ojka, no zaujimave je ze taky zlozvyk nikdy nemal :)
papuce, botasky, cokolvek necha tak.. i ked obcas sa zakusne do snurky od botasiek, ale ked ho oslovim tak prestane..
ono moja taktika je rozhadzat tolko hraciek po zemi ako sa len da :) ma ich vsade :D odvtedy neznasam vysavat :P tolko ich zbierat :D raz hodim foto :D
zaujimave je ze aj smetiak necha na pokoji..
ach, ja akože každému doprajem, ale prečo musia zrovna teraz na MS vyhrávať všetko Česi?
zdravíčko (:
no ja keby som vedela, že tu budete v noci takto šantiť, tiež by som to nepovypínala ((((-:
lost, aký je ten havo už veľký (: zlozvyky ako ohrýzanie papúč a pod. už nemá? (:
lleilla, joj, teba som tu dlho nevidela, škoda... ako sa inak darí? čo škola? pochváľ sa, frmol?