Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
diky lleilla (: tri skúšky bud. týždeň mám, no tak uvidím, jak to dopadne....
ach, človek si povie, že aspoň raz do týždňa si chce trošku dlhšie pospať a nič z toho, ....okolo intráku behajú zasa samé autá, hluční smetiari, kosačky trávy a zaklincovali to dosť hluční maturanti... no jo, už aj im sa začína akademický týždeň, .... z dlhého spánku sa dnes nič nekonalo :DD
ahojte (:
lleilla, dobre chápem? narodeniny oslavujeme? tak želám všetko len a len to najlepšie, zdravia, šťastia, lásky kopec a málo predštátnicových stresov... no a ak ich nemáš, tie narodky, tak aj tak ti to všetko želám (: kedy vlastne tie štátnice? aby som vedela, kedy budem držal každý jeden palec.... ou, tak dúfam, že tvojmu ocinovi je už oveľa lepšie a že sa z toho dostane čo najrýchlejšie...
ja mám zas budúci týždeň tri skúšky, tak to som zvedavá ako budem zvládať (:
smajliQa potom sa prídi pochváliť, čo pekné si nakúpila (:
lost, inak, tí havovia veľmi rýchlo rastú, však len teraz nedávno si ho strihal (teda aspoň mne to tak prišlo) a ľaľa.... a tie nerozbalené hračky, tak jednu mu môžeš dať na meniny, ďalšiu na narodky , ďalšiu na vianoce a taaak :DDD
u nas otvorili novy shop, a hned zajtra tam beziiim. maju krasne saty vo vyklade :D
inac myslim ze by sa k nemu hodil kabriolet :D :D
i52.tinypic.com
i55.tinypic.com
lebo ked mu veje vietor vo "vlasov" tak to tak zaujimavo vyzera :)
ja neviem, ale on sa casto smeje :D
i54.tinypic.com
a pudel nie je ani taky "usmievajuci" sa plemeno
Genius klavesnica je nanic, ma ine rozlozenie klaves, ako to je mozne? :-O äs" " " alebo to si zo mna robi windows 7 srandu, nenavidim windows7 :D
lleilla, aaaa :) super :)
no dnes nemozem tak dlho nespat :D
lebo ... musim cestovat, i ked... hmm, pri najhorsom zaspim za volantom :D
inac, uz mam trik na ...
dnes sa mi stala taka haluz, isiel som po dialnici tak 10-20kmh nad limit a policajne audi ma obehlo, predtym ale take cierne audi, 10-20kmh NAD MOJU rychlost.. o 2km ich vidim ako obaja stoja na odpocivadle a v tom momente ma napadlo ze hhahahah GOT YOU :P :DD:D a teraz som mal celu cestu len a len pre seba :D:D:D
tak ak nebudem spat, tak toto mozem pouzt na prebudenie na cestach :)))
inac www.youtube.com :)