Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
klikala si na obnovit (refresh) ?
ak ano, tak tolko krat kolko krat sa na to klikne :)
ak nie, tak to je nova chyba, ina dimenzia, je prdsa noc :D
ozaj, napadlo mi ze preco mi sibe, ci nie je spln nahodou, ale nepamatam sa ze by bol, ale je z toho taky rohlik teraz, z toho Mesiaca... aj by som si dal nieco pod zub.. inac, to niekto fakt cita vsetko co pisem? :)))) ja ze maju ludia nastavene ze
if prispievatel = lost
then = preskoc
else = i dont know
hmm, 4 minuty, ak je 24*60/360 to je 1stupen, to je 40000/360 = 111 km daleko. to aj na bicykli stihnem predbehnut vychod slnka :D
ja neviem, ale teraz som niekde na 5:17 podla tohoto: calendar.zoznam.sk
uz by naozaj mal aj niekto iny napisat, aby som mohol hodit dalsiu seriu mojich prispevkov :P
pockat, co tak si zalozit druhy nick :D a mozem kecat sam so sebou donekonecna :D
very good, ako sa len budem volat, nieco co ma neodhali, mozno found ? alebo lost2 hm, zmenim jedno pismeno, list, lust, lest, last? a mozno zmenim prve pismeno, na rost, post, host, most, kost ;) alebo dost?
aaaa lleilla, co tu ty robis? :) ja ze kde je kazdy a predsa sa sem tam niekto zjavi :D asi zacnem spat cez den a vstavat ked zapadne slnko, to musi byt super, vtedy sa ta vec (sam na svete) splni :D a ani nemusim ist na dovolenku, len si predstavim ze som sa teleportoval do ineho sveta, na iny svet niekam, ina dimenzia, neexisutje svetlo, ze sa Zem odputal od gravitacneho pola Slnka, ci tej drahy, alebo co je to za ciaru :)