Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak ale dobre je, že popršalo, už bolo vonku dosť dusno a horko, chcelo to niečím schladiť (:
a psík sa nebál, keď vonku hrmelo? lebo náš jeden sa búrky hrmiacej bojí.... aj silvestrovských delobuchov a tak...
fuuuu, asi isto sa mi nič nechce.... len by som si ľahla a spala, keby som mohla, ....a vonku taká krásna burka bola (: pršalo i u vás?
je to mozne no :D
este ma asi viac diek (deky?) ako bezny clovek uterakov :D
este 1 pelech pri posteli a na sedacke
avsak jeho najvacsi pelech je postel :D
on je taky zaujimavy, lebo vzdy sa snazi presadit svoje :)
najviacsia sranda je, ked napriklad robim nieco s jedlom a on chce jest, hladny je vecne, klasika pes :D no a ked mu poviem nie nie... tak on tak za-pisti(?)/vrci/huci (tazko povedat co to je, ale napr nieco ked je male dieta nervozne ze nedostane kinderko ze) >> "uuch" (to sa neda opisat ten zvuk :D ) a ako keby chcel tresknut hlavou o zem (ale zem je daleko, ale ako keby z nervozity) a ide dalej svojou cestou :D
alebo ked sedi vedla na sedacke a pozrie sa tak hore, ze si skoro vykruti krk..
on je taky poloclovek ako keby :D:D
ale fakt, ved ma viac hraciek ako ja :D:D:D taky krpec pudel :D
celkom imituje cloveka, ked napr neurobim co chce, ale dam ho na sedacku nech sa ukludni, tak on tan vzdychne ze "ach" a uplne ako clovek, prsote vydychne vzduch atd..
i ked, ktovie co si o mne mysli :D mozno pri tom vzdychu ze "ach jaj, preco musim byt s tymto lostom" :D
looost ((((((((((((((((((-:
teraz si ma dostal s tými ponožkami, ale užnávam, je to praktické párovanie tých ponožiek, keď sú všetky rovnaké :D
ach, toto bolo fakt super (;
neee, caka ma :(
NIKDE nemaju 50 ponoziek rovnakeho druhu a farby a potom musim lustit pexeso :(
Nie je efektivnejsie prat to raz za mesiac? :)
uricte je! len kde to skladovat :D
pri tomto style zivota potrebujem 10izbovy byt :D z toho by mal pes dve :D
musim nieco vyriesit konecne :D
radsej si spravim pizzu :) neda sa rozmyslat s prazdnym zaludkom.
ale krasny paitok 13teho, vietor nam odfukal lopticky, to bol matrix-tennis, deformovany casopriestor, lopticky lietali ako v inej dimenzii :D
ja nechápem, čo s tým všetci máte? (((((-: či už sa vám nebodaj niečo strašného v taký deň stalo?