Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lleilla

takze cez den dobit baterky a zajtrajsiu noc si mozete kratit fotenim,aspon ked sem kukneme,sa budeme mat na co tesit :O)

lost

ktovie co by som nafukal :D to bude posunom casu, tak ale to je take zakerne ten smiech, ze, ono sa to exponencionalne zvysuje (smiech provokuje dalsi vacsi smiech) resp zamenit slovo smiech so zabavou, len netusim na com sa zabavam...

lost

no hej :D ten lost co tu pise v noci je vlastne pes a ten cez den je original :D len ina "smena" :D
ale inac celkom sranda, ako som si na toho psika zvykol :)
on je tiez niekedy taky psycho, napr nedavno, ze o jednej chce ist von.. :D ale tak why not... ale ten dokaze tak krasne spat :) proste tu lezi vedla.. tak neskutocne zlaty, ze sa od neho neda odtrhnut zrak :D

fuha, to je ako naschval, mam tu dva fotaky, jeden nema bateriu a druhy nema pamatovu kartu, no co uz, asi nechce byt foteny :D

lleilla

:D ty si pripad,ci sa smejem-nemas fakt nieco na excitovanie v sebe,obdiv o takomto case,ani ta nemusim vidiet a mam pocit,ze si vsade a stihas vsetko,hehe

lost

najhorsie je ze ked som neico chcel, ale zabudol som co, udajne ak sa clovek pohne na to iste miesto, alebo zacne robit to iste co predtym, tak si spomenie :D no ale ja ani neviem kde som bol pred chvilkou... mal by som si kupit diktafon a hovorit myslienky on the fly, aby som nezabudal :D
teraz skusim kliknut na odoslat na prispevok 2-3x rychlo po sebe, kolkokrat mi to odosle :)
inac ked henti ludia vstanu :D uvidia tak dlhu debatu :D to ani citat nebudu :D respektive "vytlacia" sa tie starsie (dnesnovecerne) prispevky do uplnej historie:))))))))))))))))

lost

a este lepsie je to na druhy den, o tom istom case, (po 2 nociac), vtedy namiesto hranatej TV vidim taku elpyticku TV :) uplne ako ina mimozemska rasa, napriklad asgardi (kto je fanusikom stargate)..

mne to tiez hodilo 2x, ale to som neodoslal ja to bol pes :P

lost

nj, a hlavne ak ma ten clovek co klikne krizik nastavene obnovovanie relacie (napr firefox ale mozno aj ine) a poto mu tam pri dalsom psusteni hned vyskoci ze LOST, tak sa moze potesit :D esteze tu nie je Ignore tlacitko :) ale mimochodom, a pravdupovediac, ked som zacinal s tymto lost zivotom na zdravi, netusim som ze vydrzi tak dlho :D

ale je nuda, ten nocny svet, pretoze nikde nic, vsetko si musim robit sam, napr zapnem MTV a to nie je ze Music TV ale jedine tak mlablablabla TV... napr teraz je dokonaly cas na pozeranie filmov, je tma, ticho a vela casu :) (relativne vela casu) a je dokonale ked pozrem von oknom, povedzme o 5:00 alebo 6:00 a vidim ako ludia bezia niekam, napr do prace, skoly, ci len obhcodu a ja si poviem "haha, uz mam v krvy 20 hodin a ty len zacinas, ten nadskok nedobnehnes" :))
a potom ked je 09:00, myslim si ze je poobedie a pri 14-17tej si myslim ze ten den snad nikdy neskonci :D
no este lepsie je to

lost

nj, a hlavne ak ma ten clovek co klikne krizik nastavene obnovovanie relacie (napr firefox ale mozno aj ine) a poto mu tam pri dalsom psusteni hned vyskoci ze LOST, tak sa moze potesit :D esteze tu nie je Ignore tlacitko :) ale mimochodom, a pravdupovediac, ked som zacinal s tymto lost zivotom na zdravi, netusim som ze vydrzi tak dlho :D

ale je nuda, ten nocny svet, pretoze nikde nic, vsetko si musim robit sam, napr zapnem MTV a to nie je ze Music TV ale jedine tak mlablablabla TV... napr teraz je dokonaly cas na pozeranie filmov, je tma, ticho a vela casu :) (relativne vela casu) a je dokonale ked pozrem von oknom, povedzme o 5:00 alebo 6:00 a vidim ako ludia bezia niekam, napr do prace, skoly, ci len obhcodu a ja si poviem "haha, uz mam v krvy 20 hodin a ty len zacinas, ten nadskok nedobnehnes" :))
a potom ked je 09:00, myslim si ze je poobedie a pri 14-17tej si myslim ze ten den snad nikdy neskonci :D
no este lepsie je to