Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lleilla...ešteže si to dopísala...už som fakt myslela, že píšeš o tom, ako sa tam ideš pridať do osadenstva)))) Však niekedy nezaškodí ani to, aj keď Ja takéto zrovna nemusím))
lost, to fakt?))) Ja zas nelyžujem)) ale to plávanie rada preto, že odmalička sme s našimi len k vode inklinovali a viedli nás k tomu...a zas zimné športy nemuseli, lebo sme skôr teplomilní než naopak, takže nanajvýš sa viem sánkovať))))) Takže preto Ja rada vodičku)) dlho som sa inak bála plávať a naučil ma to až brat) Jednoducho ma ešte ako malú hodil do hlbokej vody a nechal ma napospas osudu)))) No malo to efekt, naučila som sa hneď plávať)) Aj Teba by zrejme potrebovalo trošku posotiť)))))
aj som chcela nadhodit,ze ako nasa datelinka a kuk vyssie... :O)
...ja tiez burky mozem(tie letne a ten vzduch po nich..aaaach),ale toto,co je traz vonku???no hanbite sa vy dvaja privolavaci(ojka, lost)..sansara suhlas-ale dnes som zla aj ja-na intraku od piatku noci sa neprestajne chlasta a bordel robi,uz tam asi nabehnem(:D:D:D ako skrotit ich,nie sa pridat,len keby som sa nebala,heh)
nj to hej, casto uhradzat:D preto som si nastavil tie automaticke platby, ale to je potom sranda, ze este castejsie treba ten ucet dobijat :D
a to fakt mizne rychlo a nic nerobim, nic nekupujem, ale stale strhavaju :D
strasne nieco... mal som sa ucit informatiku, aby som si hackol ucet a napisal tam 1000000000 :D z toho by sa mohlo strhavat :D
...to foto je krásne...už sa tam len dostať)))))
Už si plával počas dažďa?) More..nekonečný priestor...nikde nikoho a tvár Ti zmývajú kvapky dažďa))) to tiež nemá chybu))
lost, neviem či sa mi oplatí obnovovať heslo, kým sa zasa objavím, zabudnem iste aj to nové :-))
heslo na IB našťastie nezabúdam, ale je to bohužiaľ tým, že každú chvíľu treba niečo uhradiť.