Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

sansara a bazenom verim este menej :((( :D
teda takej plavarni, alebo kupalisku

100 ludi sa tam vystrieda za den :/

ehm, neviem, ale tam by som neriskoval, alebo je to bezpecne?

ked uz tak, vlastny bazen s minimom ludi je OK :) ale musel by mat minimalne 10x5metrov alebo idealne tak 15x6 metrov.

lost

ale tak, sredozemne more je este studene, alebo uz nie? :)
ze by som chitil bicykel a isiel by som :D
ale taky rovnik, to je daleko :D

sansara

Neveríš jazerám?))) No to ani Ja)))) Ešte nikdy som v jazere rieke potoku atď atď neplávala) Tu na SK len a len v bazénoch) Neviem prečo, ale týchto objektov sa bojím a aj toho, čo sa tam môže nachádzať..
A pritom v mori onakvejšie tvory atď, ale tam sa vôbec nebojím plávať...zrejme to robí to nekonečno ktoré mám pred sebou, takže Ja zatiaľ len v mori oceáne plávala)))..no a pravda v bazénoch)) A v mori sa tiež nerád člapkáš?)

lost

nieco ine? :)

hmmmmm, cokolada? :D

ale nie, uz to mam ...

cokoladka? :D

ale bo nie... nejaky zakusok :)

alebo nieco slane.. pre zmenu :)

alebo dzus... tam je tiez cukor, to tiez nakopne :)

fuuu, ak by som mohol zjest tie mlieka a tak, alergie, tka by som si hned spravil asi 500kg zakuskov :D to by som spachal samovrazdu jedenim zakuskov, idealna smrt :D

lost

lleilla, nj milion hadov a pavukov a hmyzu :) ale ja by som bol v chatke v bezpeci :D len by som milion hadov a pavukov a hmyzu pozoroval z dialky :D relativnej :d mozno by som isiel aj von casom :)

no mozno kuklaci hej :D ja mam kuklu doma, mozem poslat :P ale je modra, ak to by vyzeralo viacmenej vtipne :)

sansara, nj, my sme chodievali k vode, ako senecke jazera atd, ale casom sme prestali a samemu sa mi nechce, ani by som nesiel, aj keby am niekto zavola, lebo neverim jazeram :) je to male a uzavrene "nieco" ... to uz radsej skocim k moru na par dni :)
ale hej - najlepsie sa uci ked "ide o zivot" :))))