Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

ten beywatch bol super, tam hral ten knight rider :) ten hasselhoff ci ako sa pise, a na tom knight rider som fical ako dieta :D nenoramlny serial v tom case :D

lost

alebo to by som potom mal najst sport opacny k bicyklovaniu :D
nieco co tie negativne ucinky potlaci naspat :D
alebo hold, game over :D

sansara

lleilla...Ja ten seriál tiež občas sledovala...aj čeluste videla, ale v pohode))) No zas chodievam len tam, kde sa tieto potvorky nevyskytujú a zas sa nekŕmim nevyváram nevypekám samé dobroty na to, aby bola niekomu fajnovým obedom)))))))

lost

sansara

no tento rok som bol na bike len 2x :)

uz som nejak zlenivel :D

chcelo by to idealny sport, kde sa telo nie ze nici, ale opravuje :)

tj. plavanie :)

ale nemam more :D

tak bud si postavim bazen, alebo sa prestahujem k moru :)

to je dilema :D

sansara

hehe...Ty ešte stále šlapeš na tom bicykli?))) Však už Ti minule písala, aby si s ním nepreháňal)))) Obávam sa, akoby bolo Tvoja partnerka a malo by mi záležať na Tvojej potencii))))))))) hehe

No a tie bazény?? No tam mi len tí ľudia zrejme akurát tak vadia....moc ľudí nemusím....a zas keď už, tak ich rada pozorujem, ale ak to robí niekto mne, tak to už nie))) Ale to zas súvisí s mojím znamením, lebo pre nás je to akosi normálne))

lost

konacik - iac trvalo mi asi 1 minutu kym som pochopil toto slovo :)
aj som ho musel vyguglit a dostal som odpoved ze je to mesto v turecku :D

lost

lleilla

no jo :D

ono na sibacke clovek nazbiera take cokoladove vajicka a tam je nejaky drink vnutri :)))

asi si take jedno kupim a tesne pred fukanim ho zjem, ked ma zastavia, nech mam tak 5 promile v dychu :D

a budem vyzerat avsak triezvo :D

lleilla

sansara ja po tom,ako som cca 6 rocna videla jednu cast Baywatchu,ked zralok odhryzol nohu a plavcicka zomrela-no jednoducho fobia...vpohode si plavam,az ma napadne,ze ups,asi uz nedotihnem na dno a lliella sa zacne v tej sekunde topit...