Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

fakt mucha doleti menej ako 1km?

nedavno som sa chcel prevtelit do muchy :D zla volba? :D

a co ak si oddychne? potom spravi dalsi 1km? :)

no v PK je skaldka tak... par metrov od domov :D urcite menej ako 1km vzduchom :)

ale tu sme na slovnesku :D vsimol som si ze tam je to ceske :)

lleilla

fajn pripisujem 7,21,22

7. Hygienická problematika tuhých odpadů
21. Hygienická problematika ionizujícího záření (základní pojmy, stochastické a nestochastické účinky).
22. Nepříznivé účinky vibrací na lidský organismus, prevence.

hmm,a toto maju byt akoze lepsie otazky???(no ale uznavam z tych 105 moc nenavyberas,ano ta 42 jedina potesila,to obkecam)

medicinu-ako uz som sa dozvedela,ze skladky sa maju stavat viac ako 1 km od sidliska,lebo mucha doleti menej ako 1 km...
alebo pri hnojisku mam zasadit orech,lebo to je prirodzeny repelent

a to som sem vypichla nazaujimavejsie poznatky z mojej doterajsej pripravy na tuto skusku

no 2:45-do 3:00 musim stihnut 4-tu otazku...

lost

ale preco prave 105 :D

preco nie 100

to je take na psychiu ze 105

este dobre ze tam nedali 106

to by si mohla povedat ze sa ucis ostosest

lost

ten posledny koment :D:D:D

ale napr take stastne cisla

7 je co? :)

inac

42.Prevence závislosti na tabáku

42 sa povazuje ze cislo - odpoved na celu existenciu :D

to fakt tam dali potom taku haluz temu :D

ale podla mna 42 sa da obkecat, ci nie? :D

aspon na Eeeeecko :D

a co to studujes, ze tam mate taketo otazky? :)

je tu 19228 prispevkov, tj 1 + 9 + 2 + 2 + 8 = 22

hmm,22ha otazka

hmm zzaujimave cislo, ozaj aj 21 je realna, to je tiez magicke cislo :D

lleilla

4. Znečištění prostředí a expozice člověka, biologický monitoring.
8. Karcinogenní účinky chemických látek a fyzikálních faktorů prostředí. Klasifikace IARC.
15. Veličiny popisující hlukovou zátěž člověka. Prevence a ochrana před nepříznivými účinky hluku.
16. Tepelně vlhkostní mikroklima a jeho vliv na organismus.
23. Hygienické požadavky na pracovní prostředí, kategorizace prací, hlavní parametry a kritéria.
42. Prevence závislosti na tabáku

...no az na tu poslednu si mohol aj lepsie dat...fu,nic moc teda lost....

lost

3 zo 6 hmmm, to by som musel mat velke stastie :D ale tak losovanie bude za 8 dni, to je ako eurocmiliony :D mozeme to nazvat napr... eurocokolady :D mozno niekto tipne lepsie cisla otazok :D

lleilla

pisem si ich lost,pri najhorsom sa naucim dobre aspon tie,ak z nich tri potiahnem,mas u mna cokoladu ty,postou poslem,tu pred vsetkymi slubujem :O).

lost

hmm, ja by som vybral otazky 4, 8, 15, 16, 23, 42 a 108 (ale taku nemas) :D to su cisla zo serialu lost : ))))))

ale 7 dni bez spanku, hmmm... to by chcelo vela cokolady :D

lleilla

no...veru,ja dost naivka...ale zistila som,ze potrebujem googlit pri uceni (ako napr mam otazku zdroje pitnej vody a tam sa mam ucit o studniach a tak-a ja netusim,co je betonovy jimec,betonove skruze,zvonivky...no pekne som na 3 otazke,uz len 102...za 8 dni budete o mne citat na nete,ze trhla rekord-pocet dni bez spanku,tych 7 by som mohla dat...:P)