Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

včera som mala dve (: a dnes už viem výsledky z oboch, našťastie som to zvládla (: takže teraz ma čakajú "už len " dve... :D

lost

wow, to na obed a uz 2 skusky? :)
to si myslela tak ze uz su uspesne ukoncene? :) ci este len pridu?
no nieco mi hovori ze to bude ten prvy pripad :)

lost

very good :))

no skoda ze sa ten cas neda usetrit alebo poziciat :D

uz mam na notebooku 3:33 ale viem ze to ide o 5 minut dopredu :D ale ak zostanem o minutu dlhsie tak bude 3:34 a potom si poviem.. 3:45 znie dobre na odchod, potom 4;00 potom 4;30 5;00 atd atd :D

tak sa vyspim aj za teba a ty mozes sa ucit :))))))

napr moj pes je zaujimavy, on kasle na mna a isiel spat :D to sa nestava casto, ze by odisiel z miestnosti spat inde :D mal by som si z neho brat priklad :D

~~~~LIMIT DLHEHO PRISPEVKU~~~~ :D

tak good ni.. ehm.. learning :D

lleilla

jej a nahrabala som 6 plus 1 hodinu v stredu (mame rektorske volno) a 6 plus 1 hodinu v sobotu-to nemusim nikam ist,takze spat sa bude v stredu a sobotu 4 hodinky x 2 a mam este 6 hodin k dobru :O)

lost

to znie ako dobry plan :)

a to este aj do skoly musis chodit teraz? to nemate nieco ako akademicky tyzden?

ja o 3:33 asi odchadzam :D musim nejak zosynchronizovat den :D

lleilla

vidis,nie zly napad,ale iba ak spravime dohodu,ze za mojim prispevkom moze kazdy napisat len jeden,aby som to necitala 55 minut z tej mojej hodiny,ktoru som si dala na jednu otazku...:P

no...tak necham 2 dni na opakovanie,tak 17 otazok na den,z toho:30 min x 2 cesta zo/do skoly (1 hod),6 hod skola-a mame 24 hodin...ak by som pridala do kroku zo a do skoly-usporim spolu 10 min na sprchu...
a teda 55 min ucenie a 5 min zdravie forum z hodiny...ci?

lost

toto som inac za mlaaadi robil s tymi "mandolinkami" (ja ze sa pisu mandalinky :D )
v zahrade som ich nazbieral asi 100 a potom som mal vlasnu koloniu v kybli :) daval som im jest pit atd...

a ked ma to nebavilo.... prisla "neomova potopa" :)