Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

nj spinka sladko :D
splachol som ho do umyvadla s asi tak 30l vodou, snad to na take 0.0005gramove strasidlo staci :D

sranda by bola, ak by sa len robil ze je mrtvy, aby som ho splachol a on by sa udrzal niekde v potrubi... (uz mam scenar na horor)

pretoze ja som sa ho nedotkol, daval som ho tam pomocou papiera a sranda bola, ked som ho tam chcel "zhodit" z papiera ked sa drzal dole hlavou - bez ohladu na to ako silno som do papiera "tukal" prstom nech padne z druhej strany, on sa tam stale drzal, nenormalne dobre drzanie ma :D tak hold, obetoval som papier...

ale tak... este cca 500 kliestov a stale mam unikatne napady co s nimi :D mozno vidam knihu potom :D

lost

inac nie je velmi dobre vstavat o 13:30 :/ potom neviem kedy ist spat :D ale prebudil som sa o piatej dnes (vcera) a potom je sranda zaspavat na par minut, pretoze potom pri kazdom zaspati je cca 30-50% sanca na sen/sny - tym padom ich mozem mat 20 za par hodin :D len ani jeden si z nich uz nepamatam :/ len dufam ze sa mi nebude snivat o kliestoch, lebo uz ma chyta paranoja :D

lleilla

inak pred tym,ako si napisal,ze ti zomrel,som sa chcela spytat,co robi kliest,ci uz spi-a veru,naveky a sladko...

lost

inac, mozno by sa osvedcil system, ze mozes ist na zdravie len potom co sa naucis 1 otazku :)
tj. 1 prispevok = 1 otazka :D

len sa snazim motivovat :D

avsak, potom moze nastat taky efekt, ze budes pisat dlhsie prispevky ako ja :D

lost

ale on zil ked som to tam dal, aj par minut potom, ale asi tie vypary boli prisilne :)

no ja som chcel skusik ako dlho prezije, ale fakt, ze kolko dni :D ale co ak pride niekto na navstevu, poviem ze "ale vies, ja chovam klieste" :D:D

ved si pomysli ze som uz fakt absolutne lost (my mind) :D

lost

ale ja som daleko od PK uz :D ale tak, skladky su na slovensku vsade :D

za kazdym mestom nejaka chladnicka atd atd.. musim si kupit klimatizaciu a neotvarat okna :) bude cerstvejsi vzduch, nejaky horsky filter :D a ziadne muchy, KOMARE a KLIESTE :D:D a prach a smrad... super :D

lost

mne zomrel kliest :(

zabudol som totiz, ze ho davam do 7dcl pohara kde bol CIF cistiacia chem. cize... ehm.. nie je taky odolny ako vyzera :) :D :D

lleilla

...no tak to asi plati pre ceske muchy...ale ako citam,pri vhodnych klimatickych podmienkach (ked jej na prdelku fuoka vitr :P -asopn ja si to tak vysvetlujem sedliackym rozumom)doleti aj viac,tak bacha...