Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nj spinka sladko :D
splachol som ho do umyvadla s asi tak 30l vodou, snad to na take 0.0005gramove strasidlo staci :D
sranda by bola, ak by sa len robil ze je mrtvy, aby som ho splachol a on by sa udrzal niekde v potrubi... (uz mam scenar na horor)
pretoze ja som sa ho nedotkol, daval som ho tam pomocou papiera a sranda bola, ked som ho tam chcel "zhodit" z papiera ked sa drzal dole hlavou - bez ohladu na to ako silno som do papiera "tukal" prstom nech padne z druhej strany, on sa tam stale drzal, nenormalne dobre drzanie ma :D tak hold, obetoval som papier...
ale tak... este cca 500 kliestov a stale mam unikatne napady co s nimi :D mozno vidam knihu potom :D
inac nie je velmi dobre vstavat o 13:30 :/ potom neviem kedy ist spat :D ale prebudil som sa o piatej dnes (vcera) a potom je sranda zaspavat na par minut, pretoze potom pri kazdom zaspati je cca 30-50% sanca na sen/sny - tym padom ich mozem mat 20 za par hodin :D len ani jeden si z nich uz nepamatam :/ len dufam ze sa mi nebude snivat o kliestoch, lebo uz ma chyta paranoja :D