Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ste sa tu v noci riadne rozšantili (((((((-: ach, a ja som musela nad knihami sedieť, už aby boli prázdniny (: ale čo to čítam, zdravie párty, veľké bazény? asi k niekomu v buducnosti určite prídem na návštevu, lost :DDD to máš inak ale nebojácneho havina, ale tak každý je náchylnejší na niečo iné (; je vôbec niečo, čoho sa bojí?
ďatelinka ((((((((((((-: ty trdlo,... ale tak to vieš, ako sa hovorí, z májového dáždika všetci podrastú.... a náhodou, burinka je fajn, keby tej nebolo, tak by som sa cez leto možno i nudievala :DD ako sa inak vodí? zdravie, v práci, domáce osadenstvo poslúchaju? (:
sansara, búrky i dažde i ja rada, ale asi iba v uričtých momentoch, teda, keď mi to vlastne vyhovuje (-:O
lleilla, ale no, spŕchnuť u vás muselo asi preto, aby ste neboli diskriminovaný d-: a ako sa má ocino? dúfam, že už je to lepšie.... inaaaak, ako tam ľudia prežívajú hokej? predsa len, dnes budú hrať o medailu.... (ehm, nechcem im zle, ale zrovna im určite nefandim (-:O)
OK OK...už ma vyháňaš))))) Tak teda ťa poslúchnem a idem snívať o tom bazéne)))) maj sa..ahojky..a tiež aj Tebe pekné sny šlem)))
hehe...tak Tebe nedať jesť a budeš makať ako najatý)))))) No a potom by ukuchtila dáke delikatesy /okrem iného/ a by aspoň takto ocenila Tvoju výdrž)))))
teoreticky staci 3 hodiny spanku kazdy den, avsak v tom pripade treba ovladat spanok tak, ze sa clovek dostane ihned do REM stavu spanku (neviem ako to prelozit do slovenciny)...
napriklad spat 30 minut kazdu stvrtu hodinu...
je to vyborne, lebo to staci, clovek ma extremne zive a intenzivne snenie, avsak > clovek sa unidi k smrti, pretoze je "online" cely den a v noci sa unudi zo samoty, predsa len bezny svet spi v noci :)
a dalej je to blbe lebo na 12:00 obed musi ist spat na 30 minut a potom 16:00 tiez, a 20:00 tiez, cize spolocensky zivot je v podstate na nule
ono je to fajn len pre roboticky pracovy stav, atd :)
no zijeme v dobre dlhov :)
nemusim jest, nemusim spat, nemusim oddychovat a stale zijem :D
nevrlý - dalsie slovo ktore je pre mna nove :D
hlad je dobra motivacia k rychlejsej praci :) napr > mam dokoncit , ja neviem, jamu na bazen :D a neodidem dokial to nevykopem, cim hlandejsi som, tym rychejsie makam :D a idem s energiou do dlhu , debetu :) potom neviem co sa stane, avsak bazen bude dokonceny :)
niekedy toto naschval robim, lebo potom ked sa najem, som lenivy :)
ale teraz nemam pracu, ale som lenivy sa najest :D
hehe...tak lost už v chladničke zrejme maškrtí))) Tak brúúú Vám...sa majte mňamkovo)
tak sa utekaj najesť...aby si nebol nevrlý)))))) Ja tiež už pôjdem do ríše snov)) A Tebe tak málo spánku stačí?:O)