Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nee, ja nie som sadista :)
ja ho necham tak, rozhodol som sa ze to bude lepsie ako ho usmazit za ziva (podotykam usmazit CISTO SVETLOM, buchachachachaaaaaa :DDDD )
nieco ako laser, lenze ak by som na neho namieril 1W laser, tak by sa vyparil rychlejsie ako by stihol zmurknut.
necham ho tak :D nech odpociva v pokoji, ale bude sa musiet zahryznut sam do seba, lebo v tej hermeticky uzavretej nadobe nema ziadne jedlo a ani vodu :D
sranda bude ak mi cez noc zdrhne :D:D - preto som to uzavrel 3x a akonahle odtial utecie, caka ho kyselina okolo toho "hradu" cize... buchachachachaaaaaa :D:D:D:D:D
hlavne nemackaj,lebo tie pripadne este mensie havedky v nich,co mozu sposobit boreliozu sa vraj siria aj vzduchom,ked kliest-icu rozmackas (hlavne ze my ako deti sme ich veselo hadzali na chate na rozohoriatu platnu na sporaku,heh-to take "puk" urobilo :P a toooo bolo radosti -skodoradosti,heh )
no havino ani neucitil ze mu ho veterinar vytiahol :) mal take klieste... a hej, nechapem ako sa to mohlo dostat na seddacku, myslim ze budem dnes kapanek zaneprazdneny, teda vysavac bude :)
ale ked je nenapity - ten kliest, tak je fakt malicky.... ale este ho vidim :D
no skusal som jeho odoslnost voci svetlu... 3000lumenov by mohlo na zaciatok stacit :) (mna ODRAZ toh osvetla oslepil na 1 meter)
dalsia faza bude pozorovat ako dlho kliest vydrzi v izolovanom prostredi bez jedla...
ale ten bazen by nebol TU kde sa prave nadzadzam :) toto je len bytovka :D tam bazen nevykopem :)))
ale havino bolestne dostal :D zopar "zakuskov" ci sladkosti? skor by som to volal "bravdove" :D a neskor dostal aj kusok pizze, nech si nemysli ze sa s nim nepodelim :)
no nasiel som to na tom mieste, kde predtym chvilu spal pes... cize mozno bol na nom (!!!) ... ale to by znamenalo, ze ten kliest ze z travy vysokej asi 5 centimetrov... hmm
toto chce nejaky plan :/
Co je toto ?