Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ano ?
aut je sice malo, ale stale sa najde nejaky psychopat... v spatnom zrkadle sa pozeram ze aha, henten 100 metrov za mnou predbieha a 100 metrov predobmnou ide oproti auto - stavim sa ze bude srandovna situacia...
a jasne ze bola, ak by sa dvaja neuhli, aby pan v pežote mohol prejst v strede cesty (3 auta vedla seba na 61tke, siroka dvojprudovka), tak by som videl celnu zrazku v priamom prenose .....
historicke auto ktore zrychli z 0 na 100 pomalsie ako ja zo 100 na 200, ale nie ze by predbiehal s rozumom... uz chapem preco mi rodicia hovoria "davaj si pozor"..
ale paci sa mi ze je malo aut takto rano o 4:30...
myslim ze zmenim svoj rozvrh :D
a pojdem do skoly takto skoro :D
inac to je sranda, lebo ja som vstavaval o 6:00 aby som isiel na 6:40 bus aby som 7:05 sedel v triede :)
7:45 zacinala hodina
40 minut casu je kopa casu na opisanie uloh, alebo na hranie kartiet :) farar (ci faraon?), marias a tusim este snaps sme hravali, aj by som si zahral, citim ze mam dnes stastie :D urcite by som vyhral :D
ale nie som spokojny...
zostanem celu noc hore, aby sa moj pes zaspinil :)
a tosom ho kupal vcera vecer (tj. takmer 30 hodin dozadu)
tento tyzden je divny, ani by som sa necudoval ak by bol koniec sveta :D
uz robim priserne vela preklepov :D
uplna sranda, ze chcem napisat nieco, slovo, napriklad SLOVO a namiesto toho napisem SBOKO ... uplna haluz, no bohuzial ziadne halucinacie sa zatial nedostavili :(
fail fail fail... aaa
Vsade dobre, doma najlepsie? :)
No nie je to krasny vychod slnka? :)