Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Tak to je inak super :) To by som brala, keby tak bola ešte taká jasná nočná obloha, super :)
Jeminečku štekajúci ježko :D:D:D Haha paráda :) Človek ani nevie, o čo počas spánku prichádza :D
no jo, na prevetranie je to OK :)
a predstav si :
jest v noci karfiol a potom nocnu prechadzku :D
mimochodom aj moj pes ma rad karfiol :) i ked skor ma radsej uz vyprazany - asi pre ten olej... ale karfiol u mna patri do zoznamu veci, ktore neviem odmietnut :D ked vidim taky krasny vyprazany karfiol, nezalezi na velkosti, len ho zhltnem :D potom ked to opakujem 10x tak si hovorim ze ako to ze som to zase prehnal :D
Adenka31
no ked pocas 5 dni spim cca 10 hodin ak som 3 noci "hore" a tak ked sa nudim, tak zoberiem psika na nocne vencenie :)
len obcas je vela jezkov :D
minule ho psik isiel ovonat a ten jezko normalne ze "zastekal" :D:D:D nieco za rrrwwwwrr .. a poskocil a moj psik... bezal ako o zivot :D:D:D:D
on je taky haluzak, proste veri si veri... a ide ide a potom ked sa zlakne tak 'taha' prec ako "sip" :D
vyzera taaak zabavne, chudacik, avsak na som sa vzdy "sulam po zemi" v takej situacii :)))
lleilla: Ono svet na hlavu je, čo si budeme hovoriť :) Ale ak ťa trápi niečo konkrétne tak povedz, možno budeme vedieť "pufúkať rany" :o)
lost: Stavím na nádchu :D...To vážne chodíš na nočné prechádzky?
a to dostal viac ako ja vcera !!!
urcite viac, lebo ta mbolo pre 2 taniere zhruba a zostalo tam uz len pre cca 2/3 taniera... tak som tam nechcel ani cakat..
i ked, na druhu stranu, maju tam mini karfol, rotrhane na uplne ze 2, max 3 centimetrove kvety, to je nuda :d i ked... ma to vyhodu ze to napichnem na vydlicku a sup cele do ust :Dale komu sa to chce obalovat :D
no to hej, na hlavu je, ja som si isel po jablkovy jucie do polusu a pridem tam a ze zatvorene, pozrem na hodinky a ze aja, 20:55..
kazdy uteka domov a to je len piatok.. a ja som sa potesil ze preco je tak malo aut a parkovanie hned pri vchode..
ale je divny vzduch, a strasne vela pelu lieta... ale ani neprsalo a je brutalne zvlastny vzduch, fakt konies sveta?
alebo len nadcha :D tie nocne prechadzky v bahamskej koseli maju svoju dan :D