Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dufam ze nedaju dane na PC :D
AdamKrt: to som tu čítala :D hotový scenár na telenovelu online :D Brrrr, hrozná kombinácia :)
A ježkovia sú super :) Chcela by som chovať ježka..volal by sa Bobo (raz budem mať niečo, čo sa bude volať Bobo-hocičo, keď nie ježka) :D
ja ked som ich prvy krat videl (niekedy pred mesiacom) tak som pozeral ze "vidim dobre?!" pozeram a ono sa to nehybe, tak aj ja som "zamrzol" a potom cakal a ono sa to pohlo a ako RYCHLO to vie bezat :D pohol som sa a ono to zas zamrzlo :D
a o kusok dalej vidim skupinku 4-5 jezkov..
no dnes rano o 4:30 som sa vybral za vychodom slnka :D ale nic z toho, lebo kamera sa mi vypla skor ako prislo slnko A MESKALO!!! neoblo to 5:04 ain nahodou, ale niekedy 5:10 cca.. (asi 10km vychodne od TT)
citil som sa ako Homer Simpson - atomova elektraren v pozadi a cakam na vychod slnka :D bola celkom zima... prechadzat sa tam takmer 45 minut :D a moj pes behal ako zmyslov zbaveny... mam to aj natocene, mozno raz hodim na youtube ak zistim ako na to :D
a cely vychod slnka trval az 2 minuty :D velmi rychle... mozno aj menej.. ale ak na obed pozeram, tak za 2 minuty sa ani len nepohne z miesta :D asi len opticky klam :D
lleilla:
na mna si dnes niekto zalozil dva antifankluby a od rana to iste osoby do mna hustia :) Tak to beriem s humorom :)
vidis Adenka,mi tu mame taky bohaty nocny zivot....k tym jezkom,keby som nevidela,by som neverila,ze take male a taky velky bordel a hluk narobi...minula som v nocnej na balkone sedela a ja ze aspon dva diviaky pod balkonom(sice v meste,neviem ,co by tam robili,ale...) a to jezko tam vystrajal...
ale v bratislave sa im zije...
tam je taka donaskova sluzba, ze donesu jedlo z okolitych restauracii... do 30 minut
celkom uroven a nie je to ani drahe... raz som si takto objednal lososa, ked mi trhali osmicku, lebo to malo byt "jemne a rozplynut sa" bez potreby hryzania... avsak zabudli pribor a ja som nic nemal :D
taka nudzovka no.. ale mohlo byt to byt aj v inych mestach :)