Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jajka001_
noo, to hej :)
ono Zem spravi 360stupnov za 24hod to je 86 400 sekund a teda na taku obrovsku vzdialenost ako je 150mil kilometrov staci zlomok uhla a uz je ta (pol)priamka (dalekohlad>slnko) uplne niekade inde :)
cize vlastne ak by bol dalekohlad na hviezdu 100rokov daleko, tak by bolo takmer nemozne na nu zamierit, lebo za 1 sekundu sa ta druha strana priamky dostane miliony kilometrov mimo :)
ja som uvazoval, ako prekonat rychlost svetla, ze predstavme si vyskovu budovu , ktora ma ekonecno poschodi (povedzme ze je vysoka 10 svetelnych rokov a tak ked sa ZEM otaca, tak na najvyssom bode sa ten objekt bude pohybovat extremne rychlo - dokonca rychlejsie ako svetlo, teda ak by sa najskor nezrutila :) ale zevraj by to nemohlo fungovat, lebo ta informacia ze "musim sa pohnut" sa nesiri rychlejsie ako svetlo, cize mozno by vznikla len nejaka spirala, tak smola :D
A niektore, hlavne jedna, ake su vysokoangazovane... :) Ktovie, co ich motivuje :)
lost Dnes 23:11 - aha. Akoze moj fanklub vymyslel psychologicku hru a najal par agitatoriek na vylepsenie imidziu a dosiahol tak vysokoefektivnu a lacnu predvolebnu kampan ? Pekne od nich, ze setria peniaze buducim danovym poplatnikom :)
ozaj ako dopadla kindečokolada?
nie je za co lost,to tebe dik,za fotky :O)...to vzdy ked pisem www.zdr...v mysli-bude fotka,nebude?
lost, my sme boli teraz v muzeu, ked bola noc muzei a mali v jednom dalekohlad, cez ktory sa dalo divat na slnko. no a ti poviem ze sa velmi rychlo hybe ta nasa Zem :) za tych par sekund co som sa tam divala bol uplne zjavny badatelny pohyb a dost rychly
inac moj pes velmi rad otvara kinderka :D:D:D
ja som tu mal na stole jedno kinderko (sice uz davno zjedene, ale) cakalo na brata, nech si to zoberie, to prekvapenie (hracku) a psik sa nudil a nejak to zobral a ja ze co to puka a on to normalne otvoril :D
no mozno by tie hracky aj zlozil, ale to uz nezistim :D
lleilla
Dnes 23:06
no hej, ale ja nic nepredavam, ani neponukam, ani nikoho nehladam a pripadne ponuky odmietam :-)