Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

zas som tu sam :P

inac videl niekto zuzic ?

niekto prispel do antickej temy a tam vidim zname meno ktore som dlho nevidel :)

smajliQa

feka :D:D:D:D teraz si zabil uplne ze moc :D:D:D:D:D:D

no... akoze ja sice nejsom pes, ale ja ked si cesem mokre vlasy, tak je to horsia bolest jak ked su ususene... :)))

no a na nohach ho to menej sticuje to je jasne.. to aj moj neprotestuje ked cesem.. mam maltezaka...

ale ked idem po chrbatiku tak mu neni vsetko jedno..

lost

a ked je suchy tak ho to nesticuje?
(mimochodom je to taka feka, cca 8x5cm velka, avsak je taka klasicka drotova, i ked ani sa mu nedotknem koze, cize to sticovanie je realne)
srst ma dlhu tak 2cm na chrbte teraz.. viac na nohach a tam sa ani nestazoval, hmm.

smajliQa

havka to sticuje ked je mokry a ceses ho.. keby si mal dlhe vlasy chapal by si to.. aj nas to sticuje, ze baby :D

lost

no velmi neprotestuje, avsak chce sa dostat von v vane... avsak pri fenovani mu je vzdy zima, i ked je v miestnosti 40C :D
tak ale toto podstupuje cca 1x mesacne, pokial sa nevyvala v blate par hodin po kupani :D

skor to cesanie nema rad pri fenovani - neviem ci ma v tom case citlivejsiu kozu alebo co... a ani super-bravcove pochutky ho neprehovoria...

tak hold, bude trosku kuceravy no :)

ojka

lost, havo čistučký, sťa opraný v pervole? (((-: a rád sa necha unyť, či sa snaží miestami aj protestovať? (: